031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Bratara cu model triplu placata cu aur - 19 cm

COD: SAR-BPAU260410-7023

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Adauga o nota de sofisticare la orice tinuta cu bratara unisex cu model triplu de la SaraTremo. Realizata si placata cu aur in Brazilia, aceasta bratara este o combinatie impresionanta intre stil, calitate si rezistenta. Lungimea sa de 19 cm face ca aceasta bijuterie sa se potriveasca perfect pe majoritatea incheieturilor. Modelul triplu al acestei bratari se distinge prin originalitate si modernitate, conferind un aspect tridimensional si un plus de dinamism bijuteriei. Fie ca este purtata de catre o femeie sau de catre un barbat, aceasta bratara este o piesa distinctiva ce atrage toate privirile. Indiferent daca o asortezi la o tinuta casual de zi cu zi sau la una eleganta pentru evenimente speciale, bratara unisex cu model triplu de la SaraTremo se va potrivi perfect. Imbratiseaza rafinamentul si luxul cu acest accesoriu de nelipsit!
  • Bratara unisex cu model triplu de la SaraTremo
  • Realizata si placata cu aur în Brazilia pentru durabilitate si stralucire
  • Lungime de 19 cm
  • Design modern si distinctiv, potrivit pentru orice sex si vârsta
  • Versatilitate mare, se potriveste la orice tip de tinuta

Despre brand

Bijuteriile SaraTremo au suflet! Ca si tine, ele sunt pline de viata, de energie, de stil, rafinament si delicatete. Simte-te gata sa cuceresti lumea cu SaraTremo! Fii intotdeauna in trend cu bijuteriile noastre! Le aducem pentru tine din marile capitale ale modei occidentale: Paris, Milano, Venetia, New York! Le selectam cu atentie si rabdare, asa incat vei avea de la SaraTremo intotdeauna cea mai buna calitate! Viata este o aventura. Traieste-o frumos!

SaraTremo este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului SaraTremo poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!