031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Bratara dubla exclusivista placata cu aur Ballerina - 16-19 cm

COD: SAR-BPAU260355
IN STOC FURNIZOR
210,00 lei -34% 138,00 lei
Marime Ghid de marimi
Unica
Livrare gratuita pentru orice produs
Timp estimat de livrare
2 zile
Retur produse in 14 zile de la primirea comenzii.
LIVRAT DE
Baby Verified S.R.L.

Descriere

Descopera rafinamentul si eleganta cu noua bratara dubla exclusivista Ballerina de la SaraTremo, special conceputa pentru femeile care apreciaza bijuteriile de calitate superioara si cu un design unic. Placata cu aur si ajustabila intre 16 si 19 cm, aceasta bratara fina si eleganta este o adevarata expresie a stilului si a feminitatii. Bratara este accentuata de farmecul distinct al charmurilor, cu modele in forma de stea sau cu cristale zirconia fatetate rotunde, adaugand o nota de stralucire si sofisticare la orice tinuta. Fiecare detaliu a fost atent gandit si realizat, pentru a crea o piesa de bijuterie care sa fie atat un accesoriu de moda, cat si o reflectie a personalitatii tale. Aceasta bratara este perfecta pentru a fi purtata atat la ocazii speciale, cat si in viata de zi cu zi, aducand un plus de eleganta si stil oricarei tinute. Cu un design delicat si cu detalii incantatoare, bratara dubla exclusivista Ballerina de la SaraTremo este un accesoriu esential pentru orice garderoba feminina.
  • Bratara dubla exclusivista pentru femei de la SaraTremo
  • Placata cu aur în Brazilia, oferind o calitate ultra-premium
  • Reglabila între 16 si 19 cm, asigurând o potrivire perfecta
  • Design fin si elegant, accentuat de charmuri în forma de stea sau cu cristale zirconia fatetate rotunde
  • Accesoriu versatil, perfect pentru orice ocazie si stil vestimentar

Despre brand

Bijuteriile SaraTremo au suflet! Ca si tine, ele sunt pline de viata, de energie, de stil, rafinament si delicatete. Simte-te gata sa cuceresti lumea cu SaraTremo! Fii intotdeauna in trend cu bijuteriile noastre! Le aducem pentru tine din marile capitale ale modei occidentale: Paris, Milano, Venetia, New York! Le selectam cu atentie si rabdare, asa incat vei avea de la SaraTremo intotdeauna cea mai buna calitate! Viata este o aventura. Traieste-o frumos!

SaraTremo este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului SaraTremo poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!