031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Bratara fina clasica model 3 cu 1 placata cu aur Designo - 18 cm

COD: SAR-BPAU260165-1677

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Aceasta bratara fina si subtire unisex este definita de eleganta, simplitate si versatilitate. Placata cu aur in Brazilia, o tara renumita pentru excelenta in placajele cu aur, aceasta este o piesa de bijuterie clasica, ce nu se demodeaza niciodata. Designul cu zale plate in modelul clasic 3 cu 1 adauga o nota sofisticata, iar finisajul stralucitor al aurului o face sa straluceasca indiferent de iluminare. Cu o lungime de 18 cm, aceasta bratara se potriveste confortabil pe majoritatea incheieturilor, facand-o ideala atat pentru barbati, cat si pentru femei. Indiferent daca o purtati singura pentru un look minimalist sau alaturi de alte bratari pentru un efect layering, aceasta este o piesa esentiala in colectia oricarui iubitor de bijuterii.
  • Bratara unisex fina si subtire, placata cu aur în Brazilia
  • Design cu zale plate în modelul clasic 3 cu 1
  • Finisaj stralucitor si durabil de aur
  • Lungime de 18 cm, potrivita pentru majoritatea marimilor de încheietura
  • Perfecta pentru purtarea singura sau în combinatie cu alte bratari

Despre brand

Bijuteriile SaraTremo au suflet! Ca si tine, ele sunt pline de viata, de energie, de stil, rafinament si delicatete. Simte-te gata sa cuceresti lumea cu SaraTremo! Fii intotdeauna in trend cu bijuteriile noastre! Le aducem pentru tine din marile capitale ale modei occidentale: Paris, Milano, Venetia, New York! Le selectam cu atentie si rabdare, asa incat vei avea de la SaraTremo intotdeauna cea mai buna calitate! Viata este o aventura. Traieste-o frumos!

SaraTremo este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului SaraTremo poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!