031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Bratara impletita placata cu aur Cara Mia - 19 cm

COD: SAR-BPAU160130
IN STOC FURNIZOR
109,00 lei -39% 66,00 lei
Marime Ghid de marimi
Unica
Livrare gratuita pentru orice produs
Timp estimat de livrare
2 zile
Retur produse in 14 zile de la primirea comenzii.
LIVRAT DE
Baby Verified S.R.L.

Descriere

Descoperiti rafinamentul discret cu bratara impletita unisex Cara Mia de la SaraTremo! Cu un design fin si elegant, aceasta bratara este o piesa distinctiva, care se potriveste oricarui stil si oricarei ocazii. Cu o lungime de 19 cm, bratara se aseaza confortabil pe incheietura, oferind o nota de eleganta atat tinutelor casual, cat si celor de seara. Bratara este placata cu aur in Brazilia, tara renumita pentru lucraturile de calitate in domeniul placajului cu aur. Detaliile impecabile ale impletiturii, combinate cu stralucirea calda a aurului, creeaza un accesoriu de neegalat in materie de stil si eleganta. De la birou, la intalnirile de afaceri, la evenimentele formale sau doar pentru o iesire in oras, bratara impletita unisex de la SaraTremo este alegerea perfecta pentru a va completa tinuta.
  • Bratara împletita unisex de la SaraTremo, potrivita pentru orice ocazie
  • Design fin si elegant, cu o lungime de 19 cm
  • Placata cu aur în Brazilia, garantând o calitate si durabilitate superioara
  • Se potriveste atât tinutelor casual, cât si celor de seara
  • Adauga o nota distinctiva oricarui stil

Despre brand

Bijuteriile SaraTremo au suflet! Ca si tine, ele sunt pline de viata, de energie, de stil, rafinament si delicatete. Simte-te gata sa cuceresti lumea cu SaraTremo! Fii intotdeauna in trend cu bijuteriile noastre! Le aducem pentru tine din marile capitale ale modei occidentale: Paris, Milano, Venetia, New York! Le selectam cu atentie si rabdare, asa incat vei avea de la SaraTremo intotdeauna cea mai buna calitate! Viata este o aventura. Traieste-o frumos!

SaraTremo este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului SaraTremo poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!