031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Bratara placata cu aur Ellegant Desire - 19 cm

COD: SAR-BPAU704P60305
IN STOC FURNIZOR
373,00 lei -32% 255,00 lei
Marime Ghid de marimi
Unica
Livrare gratuita pentru orice produs
Timp estimat de livrare
2 zile
Retur produse in 14 zile de la primirea comenzii.
LIVRAT DE
Baby Verified S.R.L.

Descriere

Cauti o bratara care sa fie la fel de eleganta precum tine? Atunci bratara placata cu aur Ellegant Desire este exact ceea ce cauti! Cu un design compact si trei lanturi paralele, aceasta bratara este o alegere perfecta pentru a-ti adauga un plus de stralucire tinutelor tale preferate. Lungimea de 19 cm face ca aceasta bratara sa se potriveasca oricarui ncheietura, fiind usor de ajustat n functie de preferinte. Realizata din materiale de cea mai nalta calitate, bratara este rezistenta n timp si va ram ne la fel de stralucitoare si eleganta chiar si dupa utilizarea frecventa. Poarta aceasta bratara la ocazii speciale sau pur si simplu pentru a-ti adauga un plus de eleganta tinutelor tale de zi cu zi. Poti asorta aceasta bratara cu o multime de stiluri vestimentare, de la o rochie de seara p na la o pereche de blugi si un tricou casual. Indiferent de cum decizi sa o porti, bratara placata cu aur Ellegant Desire va fi mereu un accesoriu stralucitor si elegant.
  • Bratara eleganta, placata cu aur de înalta calitate
  • Design compact, cu trei lanturi paralele
  • Lungime de 19 cm, ajustabila pentru a se potrivi oricarui încheietura
  • Realizata din materiale de calitate superioara, rezistente în timp
  • Un accesoriu versatil si perfect pentru a adauga un plus de stralucire tinutelor tale

Despre brand

Bijuteriile SaraTremo au suflet! Ca si tine, ele sunt pline de viata, de energie, de stil, rafinament si delicatete. Simte-te gata sa cuceresti lumea cu SaraTremo! Fii intotdeauna in trend cu bijuteriile noastre! Le aducem pentru tine din marile capitale ale modei occidentale: Paris, Milano, Venetia, New York! Le selectam cu atentie si rabdare, asa incat vei avea de la SaraTremo intotdeauna cea mai buna calitate! Viata este o aventura. Traieste-o frumos!

SaraTremo este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului SaraTremo poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!