031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Bratara placata cu aur Le Voyage - 19 cm

COD: SAR-BPAU560470
IN STOC FURNIZOR
302,00 lei -50% 151,00 lei
Marime Ghid de marimi
Unica
Livrare gratuita pentru orice produs
Timp estimat de livrare
2 zile
Retur produse in 14 zile de la primirea comenzii.
LIVRAT DE
Baby Verified S.R.L.

Descriere

Bratara stralucitoare placata cu aur Le Voyage de la SaraTremo: o capodopera braziliana pentru femeia moderna Aceasta bratara placata cu aur, creata in inima Braziliei, este o bijuterie care imbina rafinamentul cu un design contemporan, fiind destinata femeii care isi doreste sa iasa in evidenta. O piesa de bijuterie extraordinar de frumoasa, aceasta bratara reprezinta varful calitatii si al elegantei de la SaraTremo. Cu o lungime de 19 cm si o latime de 1 cm, acest model lat, gros si masiv este definit de elementele sale in forma rectangulara, oferind o prezenta impresionanta pe incheietura mainii. Cele 7 elemente centrale sunt minunat decorate cu cristale zirconia fatetate, adaugand o nota de glamour si sofisticare. Realizata cu o atentie deosebita pentru calitate, bratara este placata cu aur de cea mai buna calitate, asigurandu-te ca nu se va innegri, oxida sau rugini. Este o piesa durabila, menita sa-si pastreze stralucirea si frumusetea de-a lungul timpului. Inchizatoarea tip ceas nu doar ca asigura o fixare sigura, dar adauga si un detaliu elegant designului. Acest model este perfect pentru femeia care apreciaza bijuteriile de lux si care doreste sa adauge o nota de distinctie tinutei sale. Fie ca o porti la o ocazie speciala sau in viata de zi cu zi, aceasta bratara de la SaraTremo este o declaratie de stil si rafinament. Este bijuteria ideala pentru a te rasfata sau pentru a fi oferita cadou unei persoane dragi.
  • Design brazilian, eleganta pura. Bratara lata, groasa si masiva, lungime 19 cm, latime 1 cm.
  • Placare cu aur de calitate premium. Nu se înnegreste, nu oxideaza, nu rugineste.
  • Decorata cu cristale zirconia fatetate. Cele 7 elemente centrale adauga stralucire si rafinament.
  • Forma rectangulara unica. Design modern si atragator.
  • Închidere sigura tip ceas. Asigura o fixare confortabila si fiabila.
  • Pentru ocazii speciale sau purtare zi de zi. Versatilitate si eleganta în orice situatie.

Despre brand

Bijuteriile SaraTremo au suflet! Ca si tine, ele sunt pline de viata, de energie, de stil, rafinament si delicatete. Simte-te gata sa cuceresti lumea cu SaraTremo! Fii intotdeauna in trend cu bijuteriile noastre! Le aducem pentru tine din marile capitale ale modei occidentale: Paris, Milano, Venetia, New York! Le selectam cu atentie si rabdare, asa incat vei avea de la SaraTremo intotdeauna cea mai buna calitate! Viata este o aventura. Traieste-o frumos!

SaraTremo este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului SaraTremo poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!