031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Bratara placata cu aur Parisian Couture - 17.5 cm

COD: SAR-BPAU360450/560450
IN STOC FURNIZOR
290,00 lei -50% 145,00 lei
Marime Ghid de marimi
Unica
Livrare gratuita pentru orice produs
Timp estimat de livrare
2 zile
Retur produse in 14 zile de la primirea comenzii.
LIVRAT DE
Baby Verified S.R.L.

Descriere

Bratara de mana exceptionala placata cu aur Parisian Couture de la SaraTremo: rafinament brazilan intr-o bijuterie de lux Descopera bratara de mana placata cu aur Parisian Couture de la SaraTremo, o creatie artistica venita direct din inima Braziliei! Acest model deosebit este un simbol al calitatii exceptionale si al elegantei rafinate, proiectat special pentru femeia moderna si sofisticata. Cu o lungime de 17.5 cm si o latime de 7 mm, aceasta bratara masiva impresioneaza prin designul sau gros si lat, format din elemente ce evoca imaginea unui gardut elegant. Cele trei elemente centrale sunt impodobite cu cristale zirconia fatetate, adaugand un plus de stralucire si rafinament. Calitatea exceptionala a bratarii este asigurata de procesul avansat de placare cu aur, care garanteaza ca bijuteria nu se va innegri, oxida sau rugini. Este o bijuterie durabila, menita sa pastreze frumusetea si stralucirea pe termen lung. Inchizatoarea tip ceas nu doar ca adauga un detaliu de design unic, dar asigura si o siguranta sporita in timpul purtarii. Aceasta bratara este mai mult decat un accesoriu; este o declaratie de stil si o dovada a gustului tau impecabil. Alege bratara de mana Parisian Couture placata cu aur de la SaraTremo pentru a adauga o nota de lux si rafinament colectiei tale de bijuterii! Este perfecta pentru a fi purtata la evenimente speciale sau oferita ca un cadou pretios unei persoane dragi.
  • Design brazilan rafinat. Model gros si lat, realizat în Brazilia, cu o lungime de 17.5 cm si latime de 7 mm.
  • Placare cu aur de calitate exceptionala. Rezistenta la înnegrire, oxidare si rugina.
  • Elemente centrale cu cristale zirconia. Adauga un farmec unic si o stralucire rafinata.
  • Constructie masiva si eleganta. Aspect unic.
  • Închizatoare sigura tip ceas. Asigura o fixare sigura si confortabila pe încheietura.
  • Ideala pentru orice ocazie. Perfecta pentru a completa o tinuta eleganta sau pentru a fi oferita ca un cadou special.

Despre brand

Bijuteriile SaraTremo au suflet! Ca si tine, ele sunt pline de viata, de energie, de stil, rafinament si delicatete. Simte-te gata sa cuceresti lumea cu SaraTremo! Fii intotdeauna in trend cu bijuteriile noastre! Le aducem pentru tine din marile capitale ale modei occidentale: Paris, Milano, Venetia, New York! Le selectam cu atentie si rabdare, asa incat vei avea de la SaraTremo intotdeauna cea mai buna calitate! Viata este o aventura. Traieste-o frumos!

SaraTremo este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului SaraTremo poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!