031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Bratara placata cu aur unisex Twist - 19 cm

COD: SAR-BPAU704P60295

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Daca cautati o bijuterie moderna si versatila, bratara unisex placata cu aur Twist este optiunea perfecta. Aceasta bijuterie este ideala pentru a fi purtata atat de catre el, cat si de catre ea si poate fi purtata la o varietate de ocazii. Lungimea de 19 cm se potriveste perfect incheieturii, astfel incat sa puteti purta aceasta bratara confortabil pe tot parcursul zilei. Designul modern cu efect twist ofera bijuteriei un aspect atractiv si unic, care se va face cu siguranta remarcat. Aceasta este o bijuterie potrivita pentru oricine isi doreste sa aiba un stil modern si original. Bratara unisex placata cu aur Twist poate fi purtata zilnic sau la ocazii speciale, adaugand un plus de eleganta oricarei tinute. Indiferent daca o purtati singura sau in combinatie cu alte bijuterii, aceasta bratara va fi mereu un accesoriu potrivit pentru orice ocazie.
  • Bratara unisex placata cu aur Twist, ideala pentru el si ea.
  • Lungimea de 19 cm se potriveste perfect oricarei încheieturi.
  • Designul modern cu efect twist ofera bijuteriei un aspect atractiv si unic.
  • Potrivita pentru a fi purtata zilnic sau la ocazii speciale.

Despre brand

Bijuteriile SaraTremo au suflet! Ca si tine, ele sunt pline de viata, de energie, de stil, rafinament si delicatete. Simte-te gata sa cuceresti lumea cu SaraTremo! Fii intotdeauna in trend cu bijuteriile noastre! Le aducem pentru tine din marile capitale ale modei occidentale: Paris, Milano, Venetia, New York! Le selectam cu atentie si rabdare, asa incat vei avea de la SaraTremo intotdeauna cea mai buna calitate! Viata este o aventura. Traieste-o frumos!

SaraTremo este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului SaraTremo poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!