031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Bratara secventiala placata cu aur Calla - 15-19 cm

COD: SAR-BPAU260350

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Descopera rafinamentul si unicitatea cu aceasta bratara secventiala placata cu aur, un model nou si exclusivist de la SaraTremo. Realizata in Brazilia, cunoscuta pentru calitatea exceptionala a placajelor cu aur, aceasta bratara este o adevarata declaratie de stil. Designul sau intrigant prezinta o combinatie de zale dreptunghiulare si sferice, creand o secventa fascinanta de forme si texturi. Intre zale, vei descoperi cu bucurie charmuri delicate in forma Semnului Infinitului, un simbol al eternitatii si posibilitatilor infinite. Reglabila intre 15-19 cm, aceasta bratara se potriveste perfect oricarei incheieturi. Ea poate fi purtata atat in timpul zilei, cat si la evenimente speciale, adaugand o nota de stralucire si sofisticare look-ului tau.
  • Bratara secventiala, model nou si exclusivist de la SaraTremo
  • Placata cu aur în Brazilia, asigurând calitate si durabilitate superioara
  • Combinatie intriganta de zale dreptunghiulare si sferice
  • Charmuri delicate în forma Semnului Infinitului inserate între zale
  • Lungime reglabila între 15-19 cm, potrivindu-se perfect oricarei încheieturi

Despre brand

Bijuteriile SaraTremo au suflet! Ca si tine, ele sunt pline de viata, de energie, de stil, rafinament si delicatete. Simte-te gata sa cuceresti lumea cu SaraTremo! Fii intotdeauna in trend cu bijuteriile noastre! Le aducem pentru tine din marile capitale ale modei occidentale: Paris, Milano, Venetia, New York! Le selectam cu atentie si rabdare, asa incat vei avea de la SaraTremo intotdeauna cea mai buna calitate! Viata este o aventura. Traieste-o frumos!

SaraTremo este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului SaraTremo poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!