031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Cercei clasici pe lobul urechii cu zirconia chihlimbar placati cu aur Inna - 1.5 cm

COD: SAR-CPAU420185-1

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Imbratiseaza rafinamentul absolut cu acesti cercei clasici, designati sa adauge o nota de stralucire discreta oricarei tinute. Placati cu aur de 18 karate in Brazilia, acesti cercei reprezinta apogeul elegantei si al luxului accesibil. Fiecare piesa straluceste datorita cristalelor zirconia de nuanta chihlimbarului, meticulos incorporate pentru a capta si reflecta lumina din fiecare unghi, oferind o lumina calda si blanda. Cu o lungime de 1.5 cm, acesti cercei pe lobul urechii sunt perfecti pentru a fi purtati zilnic, adaugand un strop de sofisticare look-ului tau fara a fi prea ostentativi. Designul lor ii face potriviti pentru orice ocazie, de la intalnirile de afaceri la evenimentele speciale. Fiecare pereche de cercei este acompaniata de un certificat de autenticitate, asigurandu-te ca investesti intr-o piesa de bijuterie de calitate, placata cu aur de 18 karate si impodobita cu cristale zirconia autentice. Alege acesti cercei clasici pentru a adauga un strop de eleganta colectiei tale de bijuterii!
  • Eleganta clasica. Design pe lobul urechii cu cristale zirconia chihlimbar.
  • Lux brazilian. Placare cu aur de 18 karate.
  • Dimensiune perfecta. Lungime de 1.5 cm.
  • Certificat de autenticitate. Confirmarea calitatii aurului si a cristalelor zirconia.
  • Versatilitate si rafinament. Potriviti pentru orice stil.

Despre brand

Bijuteriile SaraTremo au suflet! Ca si tine, ele sunt pline de viata, de energie, de stil, rafinament si delicatete. Simte-te gata sa cuceresti lumea cu SaraTremo! Fii intotdeauna in trend cu bijuteriile noastre! Le aducem pentru tine din marile capitale ale modei occidentale: Paris, Milano, Venetia, New York! Le selectam cu atentie si rabdare, asa incat vei avea de la SaraTremo intotdeauna cea mai buna calitate! Viata este o aventura. Traieste-o frumos!

SaraTremo este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului SaraTremo poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!