031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Cercei placati cu aur cu cristal zirconia negru Corra

COD: SAR-CPAU329

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Acesti cercei placati cu aur, cu un cristal zirconia negru, sunt o bijuterie sofisticata si eleganta, perfecta pentru orice ocazie. Realizati in Brazilia, tara renumita pentru calitatea premium a placajelor, cerceii sunt placati cu aur de 18 karate, garantand stralucire si durabilitate exceptionale. Caracteristici principale: Cristal zirconia negru, pentru un aspect impresionant si sofisticat. Montura eleganta, care pune in valoare cristalul si adauga un plus de rafinament. Inchidere sigura cu cheita lever back, pentru a va asigura ca cerceii raman in loc. Elemente decorative elegante si clasice, potrivite pentru toate tinutele si stilurile. Lungime de 2,5 cm, compatibili cu orice tip de tunsoare si orice forma faciala.
  • Cercei placati cu aur, cu cristal zirconia negru
  • Placaj de aur realizat în Brazilia
  • Montura eleganta si elemente decorative clasice
  • Închidere sigura cu cheita lever back
  • Lungime: 2,5 cm; compatibili cu orice tip de tunsoare si forma faciala

Despre brand

Bijuteriile SaraTremo au suflet! Ca si tine, ele sunt pline de viata, de energie, de stil, rafinament si delicatete. Simte-te gata sa cuceresti lumea cu SaraTremo! Fii intotdeauna in trend cu bijuteriile noastre! Le aducem pentru tine din marile capitale ale modei occidentale: Paris, Milano, Venetia, New York! Le selectam cu atentie si rabdare, asa incat vei avea de la SaraTremo intotdeauna cea mai buna calitate! Viata este o aventura. Traieste-o frumos!

SaraTremo este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului SaraTremo poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!