031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Cercei placati cu aur Ying si Yang

COD: SAR-CPAU727P20325

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Descopera armonia perfecta dintre doua principii opuse cu acesti cercei unici placati cu aur, care se concentreaza pe conceptul Yin si Yang. Acest concept, care sugereaza ca fiecare principiu are o forta egala si opusa, dar si complementara, poate fi regasit in multe domenii, de la arta si filozofie, la moda si accesorii. Cerceii placati cu aur Yin si Yang sunt bijuterii elegante si echilibrate, care completeaza perfect orice tinuta, de la cea casual pana la cea eleganta. Design-ul lor fin si simbolistic se va potrivi cu usurinta cu orice stil vestimentar si pot fi purtati atat la birou, cat si la evenimente speciale. Lungimea lor de 2 cm ii face ideali pentru a fi purtati in orice situatie, iar calitatea superioara a aurului ii face sa fie perfecti pentru persoanele care isi doresc bijuterii durabile. Cerceii Yin si Yang sunt, de asemenea, cadoul perfect pentru persoana draga din viata ta, indiferent de ocazie. Arata-ti iubirea si respectul prin alegerea acestor bijuterii unice si inovatoare.
  • Cercei eleganti cu model Yin si Yang, placati cu aur de cea mai înalta calitate.
  • Lungimea de 2 cm face acest produs usor de purtat si potrivit pentru orice ocazie.
  • Design-ul echilibrat îi face ideali pentru a fi asortati cu orice tinuta, de la casual la eleganta.
  • Perfecti pentru a fi oferiti cadou unei persoane dragi sau pentru a-ti rasfata propria garderoba.

Despre brand

Bijuteriile SaraTremo au suflet! Ca si tine, ele sunt pline de viata, de energie, de stil, rafinament si delicatete. Simte-te gata sa cuceresti lumea cu SaraTremo! Fii intotdeauna in trend cu bijuteriile noastre! Le aducem pentru tine din marile capitale ale modei occidentale: Paris, Milano, Venetia, New York! Le selectam cu atentie si rabdare, asa incat vei avea de la SaraTremo intotdeauna cea mai buna calitate! Viata este o aventura. Traieste-o frumos!

SaraTremo este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului SaraTremo poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!