031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Cercei rotunzi placati cu aur Bold Circles - diametru 7 cm

COD: SAR-CPAU220310-6835/620310

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

In cautarea unei bijuterii care sa atraga toate privirile? Acesti cercei rotunzi placati cu aur sunt alegerea perfecta pentru tine! Realizati dintr-un material de calitate superioara, acesti cercei au un diametru impresionant de 7 cm, ceea ce ii face un accesoriu statement. Imbraca-ti urechile cu acesti cercei impresionanti pentru a adauga o nota de glam si eleganta tinutei tale. Cerceii Bold Circles sunt potriviti pentru o varietate de ocazii si se asorteaza de minune cu rochii de seara sau cu outfit-uri elegante. Poti alege sa ii porti cu o tinuta all black pentru a crea un contrast interesant sau sa ii asortezi cu nuante metalice pentru a adauga un efect stralucitor.
  • Cercei statement rotunzi placati cu aur
  • Diametru impresionant de 7 cm
  • Un accesoriu indraznet, perfect pentru tinutele de seara sau evenimentele speciale

Despre brand

Bijuteriile SaraTremo au suflet! Ca si tine, ele sunt pline de viata, de energie, de stil, rafinament si delicatete. Simte-te gata sa cuceresti lumea cu SaraTremo! Fii intotdeauna in trend cu bijuteriile noastre! Le aducem pentru tine din marile capitale ale modei occidentale: Paris, Milano, Venetia, New York! Le selectam cu atentie si rabdare, asa incat vei avea de la SaraTremo intotdeauna cea mai buna calitate! Viata este o aventura. Traieste-o frumos!

SaraTremo este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului SaraTremo poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!