031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Cercei rotunzi placati cu aur Dearest - diametru 2 5 cm

COD: SAR-CPAU506P20260
IN STOC FURNIZOR
163,00 lei -34% 108,00 lei
Marime Ghid de marimi
Unica
Livrare gratuita pentru orice produs
Timp estimat de livrare
2 zile
Retur produse in 14 zile de la primirea comenzii.
LIVRAT DE
Baby Verified S.R.L.

Descriere

Vrei sa iti adaugi un plus de eleganta la tinutele tale de zi cu zi? Atunci alege cerceii rotunzi placati cu aur Dearest! Realizati dintr-un material de calitate superioara, acesti cercei sunt perfecti pentru a fi purtati la orice ocazie, indiferent daca este vorba despre o intalnire de afaceri sau o iesire cu prietenii. Cu un design simplu si elegant, acesti cercei rotunzi sunt o alegere ideala pentru persoanele care prefera minimalismul in bijuterii. Cerceii rotunzi placati cu aur Dearest sunt usor de asortat cu orice tip de tinuta, fiind un model clasic care nu se demodeaza niciodata. Pot fi purtati cu o rochie eleganta la ocazii speciale sau cu o camasa si o pereche de jeansi pentru o iesire casual cu prietenii. Dimensiunea lor de 2,5 cm ii face sa fie suficient de vizibili pentru a fi remarcati, dar totodata suficient de discreti pentru a nu fi prea incarcati. Materialul folosit pentru realizarea acestor cercei rotunzi este de cea mai buna calitate, garantand astfel durabilitate si rezistenta in timp. Aurul placat confera bijuteriei un aspect elegant si rafinat, care cu siguranta va atrage privirile. Adauga cerceilor rotunzi placati cu aur Dearest un plus de eleganta si stil tinutelor tale de zi cu zi! Alege acesti cercei simpli si eleganti si vei fi admirata oriunde te-ai afla!
  • Cercei placate cu aur
  • Dimensiune: diametru 2,5 cm
  • Design: Model simplu si elegant

Despre brand

Bijuteriile SaraTremo au suflet! Ca si tine, ele sunt pline de viata, de energie, de stil, rafinament si delicatete. Simte-te gata sa cuceresti lumea cu SaraTremo! Fii intotdeauna in trend cu bijuteriile noastre! Le aducem pentru tine din marile capitale ale modei occidentale: Paris, Milano, Venetia, New York! Le selectam cu atentie si rabdare, asa incat vei avea de la SaraTremo intotdeauna cea mai buna calitate! Viata este o aventura. Traieste-o frumos!

SaraTremo este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului SaraTremo poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!