031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Cercei rotunzi placati cu aur Round and Sweet - diametru 6 cm

COD: SAR-CPAU420355/620355
IN STOC FURNIZOR
245,00 lei -58% 103,00 lei
Marime Ghid de marimi
Unica
Livrare gratuita pentru orice produs
Timp estimat de livrare
2 zile
Retur produse in 14 zile de la primirea comenzii.
LIVRAT DE
Baby Verified S.R.L.

Descriere

Cei mai simpli si versatili cercei din colectia noastra, cerceii rotunzi placati cu aur Round and Sweet sunt perfecti pentru orice ocazie. Designul minimalist ii face usor de asortat cu orice tinuta, fie ca este vorba de o tinuta casual sau de una eleganta. Cerceii au un diametru mediu de 6 cm, ceea ce ii face sa fie vizibili si atragatori, dar totodata usori si confortabili de purtat. Sunt ideali pentru a fi purtati atat de femeile care iubesc bijuteriile statement, cat si de cele care prefera ceva mai discret. Acesti cercei rotunzi sunt placati cu aur de 18K, garantandu-le durabilitate si stralucirea de aur autentic. Modelul simplu, fara alte elemente decorative, este sculptat cu precizie si finete, iar designul rotund il face sa fie un accesoriu atemporal, potrivit pentru orice varsta si stil vestimentar. Asorteaza acesti cercei cu o rochie eleganta pentru a-ti completa tinuta de seara sau cu o pereche de blugi si un tricou pentru un look casual chic. Indiferent cum ii porti, cerceii rotunzi placati cu aur Round and Sweet vor fi intotdeauna o alegere excelenta si vei fi sigura ca vei arata fabulos!
  • Cercei rotunzi si placati cu aur
  • Diametru mediu de 6 cm
  • Model simplu, perfect pentru orice ocazie
  • Potriviti pentru orice varsta si stil vestimentar
  • Usori si confortabili de purtat pe tot parcursul zilei
  • Nu se innegresc, nu oxideaza, nu ruginesc - calitate braziliana

Despre brand

Bijuteriile SaraTremo au suflet! Ca si tine, ele sunt pline de viata, de energie, de stil, rafinament si delicatete. Simte-te gata sa cuceresti lumea cu SaraTremo! Fii intotdeauna in trend cu bijuteriile noastre! Le aducem pentru tine din marile capitale ale modei occidentale: Paris, Milano, Venetia, New York! Le selectam cu atentie si rabdare, asa incat vei avea de la SaraTremo intotdeauna cea mai buna calitate! Viata este o aventura. Traieste-o frumos!

SaraTremo este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului SaraTremo poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!