031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Colier placat cu aur Colour Drops - 44 cm

COD: SAR-COPAU506P40565
IN STOC FURNIZOR
374,00 lei -51% 185,00 lei
Marime Ghid de marimi
Unica
Livrare gratuita pentru orice produs
Timp estimat de livrare
2 zile
Retur produse in 14 zile de la primirea comenzii.
LIVRAT DE
Baby Verified S.R.L.

Descriere

Cu colierul placat cu aur Colour Drops pentru femei, nu trebuie sa cautati mai departe pentru a gasi bijuteria perfecta pentru ocazia speciala. Aceasta bijuterie rafinata si eleganta va adauga un plus de stralucire si farmec oricarei tinute. Lungimea colierului de 44 cm il face potrivit pentru a fi purtat la ocazii speciale sau ca un accesoriu elegant de zi cu zi. Pietrele stralucitoare in forma de picaturi de apa, ofera un aspect unic si fermecator. Aceste pietre au o culoare pastelata si reflecta lumina intr-un mod care adauga o nota de eleganta si stil. Acest colier este potrivit pentru orice femeie care isi doreste sa adauge un plus de stil si eleganta la tinutele lor. Fie ca il purtati cu o rochie de seara eleganta sau cu o tinuta casual de zi cu zi, acest colier va face cu siguranta o impresie deosebita.
  • Colierul placat cu aur Colour Drops este o bijuterie rafinata pentru femei.
  • Lungimea colierului este de 44 cm.
  • Pietrele stralucitoare in forma de picaturi de apa confera o nota de eleganta si farmec oricarei tinute.
  • Potrivit pentru a fi purtat la ocazii speciale sau ca un accesoriu elegant de zi cu zi.

Despre brand

Bijuteriile SaraTremo au suflet! Ca si tine, ele sunt pline de viata, de energie, de stil, rafinament si delicatete. Simte-te gata sa cuceresti lumea cu SaraTremo! Fii intotdeauna in trend cu bijuteriile noastre! Le aducem pentru tine din marile capitale ale modei occidentale: Paris, Milano, Venetia, New York! Le selectam cu atentie si rabdare, asa incat vei avea de la SaraTremo intotdeauna cea mai buna calitate! Viata este o aventura. Traieste-o frumos!

SaraTremo este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului SaraTremo poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!