031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Colier placat cu aur Gold Pearls - reglabil 45-50 cm

COD: SAR-COPAU704P40545
IN STOC FURNIZOR
380,00 lei -28% 275,00 lei
Marime Ghid de marimi
Unica
Livrare gratuita pentru orice produs
Timp estimat de livrare
2 zile
Retur produse in 14 zile de la primirea comenzii.
LIVRAT DE
Baby Verified S.R.L.

Descriere

Imagineaza-ti cum stralucesti intr-un lant elegant, cu bilute aurii care atrag atentia si ofera o nota sofisticata tinutei tale. Acest lant placat cu aur este un accesoriu pe care il poti purta oricand si oriunde, de la o tinuta casual la una eleganta. Bilutele aurii asemanatoare cu perlele dau un aer delicat acestui lant, iar lungimea reglabila intre 45 si 50 de centimetri face ca acesta sa se potriveasca perfect pe gatul tau. Poarta-l singur sau combina-l cu alte bijuterii pentru a obtine un look personalizat si stilat. Acest lant este o alegere excelenta pentru cadouri, deoarece se potriveste cu orice stil si gust.
  • Lant elegant cu bilute aurii, asemanatoare cu perlele, ideal pentru a accesoriza tinutele tale.
  • Placat cu aur, acest lant are o lungime reglabila între 45 si 50 de centimetri pentru a se potrivi perfect pe gâtul tau.
  • Un accesoriu perfect pentru a completa orice tinuta, de la casual la eleganta.

Despre brand

Bijuteriile SaraTremo au suflet! Ca si tine, ele sunt pline de viata, de energie, de stil, rafinament si delicatete. Simte-te gata sa cuceresti lumea cu SaraTremo! Fii intotdeauna in trend cu bijuteriile noastre! Le aducem pentru tine din marile capitale ale modei occidentale: Paris, Milano, Venetia, New York! Le selectam cu atentie si rabdare, asa incat vei avea de la SaraTremo intotdeauna cea mai buna calitate! Viata este o aventura. Traieste-o frumos!

SaraTremo este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului SaraTremo poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!