031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >
Topuri >

Hanorac femei Nike W Dry Flc Get Fit Hd Fz Jdi BV5041-010

COD: ORG-20748

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Fa un update outfitului tau sportish cu hanoracul Nike W Dry Flc Get Fit Hd Fz Jdi! Hanoracul dispune de o gluga care se regleaza cu ajutorul unui snur si de un sistem de inchidere pe baza de fermoar. In zona frontala se gasesc doua buzunare foarte incapatoare. Pentru o fixare cat mai buna pe corp manecile hanoracului sunt prevazute de mansete elastice. Elementul de design ce atrage atentia aflat pe fiecare dintre manecile hanoracului atesta stilul si originalitatea ce te definesc! LOOSE FIT - Hanoracul Nike are o croiala loose fit, mai larga. Asadar, confortul va fi maxim! DRY-FIT - Datorita acestei tehnologii vei sta uscat pe toata perioada antrenamentului, deoarece transpiratia va sta departe de pielea ta.  Material: 100 % poliester Culoare: negru cu elemente de design albe 

Despre brand

NIKE este o companie si un brand inovator, special. Compania a fost fondata in anul 1962 si a fost una dintre primele care au realizat incaltaminte speciala pentru atleti.
In anul 1972, numele NIKE a fost adoptat dupa zeita inaripata a victoriei, conform mitologiei grecesti, iar sigla numita "swoosh" reprezinta chiar aripa zeitei.
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!