031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >

Hanorac Ombre in 3 culori Miguel Gri Inchis

COD: HNS-Miguel-gri-inchis

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Miguel este un hanorac cu aspect modern si tineresc. Este o piesa vestimentara usor de integrat in tinutele sport si casual relaxante. Acest model de hanorac, poate fi purtat in orice sezon. Fibrele naturale pe care le are in compozitie, ofera un plus de confort in timpul utilizarii. Bumbacul, regasit in compozitia hanoracului Miguel, asigura rezistenta in timp.

Croiul slim fit, extrem de modern este un element care asigura aspect tineresc si proaspat. Gluga hanoracului este un element ce trezeste interes de la prima vedere datorita alaturarii de culori contrastante. Siretul de la baza este un element cu rol decorativ si functional foarte apreciat, care ofera un aspect masculin.

Partea din fata este foarte echilibrata, aspectul minimalist fiind balansat de contrastul cromatic puternic. Pe piept, in parte dreapta, se poate remarca o incriptie moderna, deosebita.

Finish-ul hanoracului Miguel este deosebit atat in zona membrelor, cat si in zona taliei. Mansetele placute la atingere, se muleaza bine pe incheieturi si pe talie, fapt ce asigura o asezate perfecta pe trup.

Culoare: Gri-inchis

Compozitie: 90% bumbac, 10% poliester

Despre brand



Ombre este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Ombre poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!