031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Lant barbatesc placat cu aur Grace

COD: SAR-LPAU704P40175
IN STOC FURNIZOR
178,00 lei -43% 102,00 lei
Marime Ghid de marimi
Unica
Livrare gratuita pentru orice produs
Timp estimat de livrare
2 zile
Retur produse in 14 zile de la primirea comenzii.
LIVRAT DE
Baby Verified S.R.L.

Descriere

Pentru barbatii care apreciaza calitatea si eleganta, acest lant placat cu aur este alegerea perfecta. Modelul tip sarpe, cu segmente mici si robuste, reda o imagine sofisticata si rafinata, potrivita oricarui stil vestimentar. Lungimea de 50 de centimetri permite purtarea lantului peste tricouri sau camasi, iar designul sau subtire si delicat adauga o nota de distinctie si stil. Fie ca este purtat in timpul zilei sau seara, acest lant barbatesc va completa perfect orice tinuta. Fie ca optezi pentru un outfit casual sau unul elegant, accesoriul nostru va face intotdeauna o impresie buna. Modelul cu segmente mici si robuste reda o senzatie de calitate si rafinament, iar placarea cu aur confera un aspect luxos si elegant. Potrivit pentru barbatii care apreciaza accesoriile clasice si de calitate, lantul barbatesc Grace este o investitie pe termen lung. Alege sa fii stilat si elegant in orice moment al zilei cu acest accesoriu deosebit. Variante de asortare: Lantul placat cu aur Grace se potriveste perfect cu orice outfit, de la cel casual la cel elegant. Poarta-l peste o camasa alba pentru un look clasic sau peste un tricou simplu pentru un outfit mai casual.
  • Lant barbatesc elegant si rafinat placat cu aur
  • Model cu segmente mici si robuste, ce redau un design tip sarpe
  • Lungime de 50 de centimetri, ideala pentru a fi purtat peste tricouri sau camasi
  • Perfect pentru barbatii care isi doresc un accesoriu clasic si de calitate

Despre brand

Bijuteriile SaraTremo au suflet! Ca si tine, ele sunt pline de viata, de energie, de stil, rafinament si delicatete. Simte-te gata sa cuceresti lumea cu SaraTremo! Fii intotdeauna in trend cu bijuteriile noastre! Le aducem pentru tine din marile capitale ale modei occidentale: Paris, Milano, Venetia, New York! Le selectam cu atentie si rabdare, asa incat vei avea de la SaraTremo intotdeauna cea mai buna calitate! Viata este o aventura. Traieste-o frumos!

SaraTremo este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului SaraTremo poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!