031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Lant barbatesc placat cu aur Heartful - 55 cm

COD: SAR-LPAU727P40175

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Lantul barbatesc placat cu aur Heartful este alegerea perfecta pentru barbatii care doresc sa adauge o nota de eleganta si rafinament stilului lor de viata activ. Designul discret si elegant al lantului se potriveste perfect cu orice tinuta, indiferent daca este casual sau formala, mai ales datorita lungimii sale ideale de 55 de cm. Lantul este realizat din aur de inalta calitate si dispune de zale fine ce se rasucesc cu usurinta pe piele, conferindu-i un aspect unic si deosebit. Fie ca il porti la birou sau in timpul timpului liber, lantul Heartful iti va oferi un plus de stil si eleganta. Acest lant barbatesc poate fi purtat singur sau poate fi combinat cu alte accesorii pentru un look mai indraznet si personal. Se potriveste perfect cu camasi si pulovere cu guler inalt sau cu un outfit casual format din tricou si jeans.
  • Lant barbatesc placat cu aur de inalta calitate
  • Design elegant si discret, cu zale fine ce se rasucesc pe piele
  • Lungime ideala de 55 de cm
  • Model perfect pentru barbatii rafinati si cu un stil de viata activ

Despre brand

Bijuteriile SaraTremo au suflet! Ca si tine, ele sunt pline de viata, de energie, de stil, rafinament si delicatete. Simte-te gata sa cuceresti lumea cu SaraTremo! Fii intotdeauna in trend cu bijuteriile noastre! Le aducem pentru tine din marile capitale ale modei occidentale: Paris, Milano, Venetia, New York! Le selectam cu atentie si rabdare, asa incat vei avea de la SaraTremo intotdeauna cea mai buna calitate! Viata este o aventura. Traieste-o frumos!

SaraTremo este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului SaraTremo poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!