031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Lant barbatesc placat cu aur Lead the Way - 50 cm

COD: SAR-LPAU727P40330

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Cu acest lant barbatesc placat cu aur Lead the Way vei adauga o nota distincta de eleganta si rafinament oricarei tinute. Acest lant barbatesc cu o lungime de 50cm este format din segmente cubice elegante si simple, care sunt ideale pentru orice ocazie. Placarea cu aur ii confera un luciu deosebit, iar design-ul sau captivant atrage atentia cu siguranta. Acest lant barbatesc este ideal pentru barbatii care isi doresc sa arate stil si eleganta in orice situatie. De la tinutele office, pana la outfit-urile casual, acest lant este accesorul perfect pentru a completa stilul tau. Poti asorta lantul cu o camasa clasica sau cu o camasa cu guler deschis, pentru un look mai relaxat.
  • Stil: Barbatilor le place sa conduca, iar cu acest lant barbatesc placat cu aur "Lead the Way" vei face exact asta.
  • Detalii: Acest model simplu este format din segmente cubice elegante, care asigura o eleganta motrica la fiecare miscare.
  • Dimensiune: Lantul are o lungime de 50 cm

Despre brand

Bijuteriile SaraTremo au suflet! Ca si tine, ele sunt pline de viata, de energie, de stil, rafinament si delicatete. Simte-te gata sa cuceresti lumea cu SaraTremo! Fii intotdeauna in trend cu bijuteriile noastre! Le aducem pentru tine din marile capitale ale modei occidentale: Paris, Milano, Venetia, New York! Le selectam cu atentie si rabdare, asa incat vei avea de la SaraTremo intotdeauna cea mai buna calitate! Viata este o aventura. Traieste-o frumos!

SaraTremo este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului SaraTremo poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!