031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Lant barbatesc placat cu aur Love me Forever - 50 cm

COD: SAR-LPAU727P40360

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Lantul barbatesc placat cu aur Love me Forever de la SaraTremo este un accesoriu perfect pentru barbatii care isi doresc un look elegant si sofisticat. Cu un model tip sarpe si o lungime de 50 cm, acest lant poate fi purtat cu usurinta si confortabil, fiind potrivit pentru orice ocazie. Fabricat din materiale de inalta calitate, lantul Love me Forever este durabil si poate fi purtat cu incredere si pentru o perioada lunga de timp. Designul sau elegant si sofisticat il face potrivit pentru a fi purtat atat la tinute casual, cat si la cele elegante. Modelul tip sarpe confera acestui lant un aspect finisat si stilat. Fie ca il porti cu o camasa clasica sau cu un tricou casual, lantul Love me Forever va adauga cu siguranta un plus de eleganta si stil tinutei tale.
  • Lant barbatesc placat cu aur Love me Forever de la SaraTremo
  • Model tip sarpe elegant si sofisticat
  • Lungimea de 50 cm il face usor de purtat

Beneficii:

  • Design elegant si sofisticat, perfect pentru orice ocazie
  • Model tip sarpe pentru un aspect mai finisat
  • Fabricat din materiale de inalta calitate

Despre brand

Bijuteriile SaraTremo au suflet! Ca si tine, ele sunt pline de viata, de energie, de stil, rafinament si delicatete. Simte-te gata sa cuceresti lumea cu SaraTremo! Fii intotdeauna in trend cu bijuteriile noastre! Le aducem pentru tine din marile capitale ale modei occidentale: Paris, Milano, Venetia, New York! Le selectam cu atentie si rabdare, asa incat vei avea de la SaraTremo intotdeauna cea mai buna calitate! Viata este o aventura. Traieste-o frumos!

SaraTremo este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului SaraTremo poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!