031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Lant clasic cu zale placat cu aur Glass - 55 cm

COD: SAR-LPAU240370

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Bucurati-va de eleganta clasica cu acest lantisor placat cu aur, realizat in Brazilia. Acest lantisor cu zale clasice, de 55 cm, combina stilul traditional cu calitatea exceptionala, pentru a oferi un accesoriu de incredere si durabil. Lantisorul traditional cu zale clasice se evidentiaza prin designul sau simplu si elegant, care nu se demodeaza niciodata. Placarea cu aur, realizata in Brazilia, asigura durabilitatea si stralucirea acestui accesoriu, transformandu-l intr-o investitie pe termen lung. Fie ca alegi sa il porti la o ocazie formala sau ca un accesoriu de zi cu zi, acest lantisor cu zale clasice iti va adauga o nota de eleganta oricarei tinute, ajutandu-te sa te simti increzator si stilat.
  • Lantisor cu zale clasice, placat cu aur
  • Realizat în Brazilia, tara recunoscuta pentru calitatea superioara a placajelor cu aur
  • Design clasic, pentru un look traditional si elegant
  • Lungime de 55 cm, potrivit pentru orice stil
  • Calitate deosebita, asigurând durabilitate si stralucire pe termen lung

Despre brand

Bijuteriile SaraTremo au suflet! Ca si tine, ele sunt pline de viata, de energie, de stil, rafinament si delicatete. Simte-te gata sa cuceresti lumea cu SaraTremo! Fii intotdeauna in trend cu bijuteriile noastre! Le aducem pentru tine din marile capitale ale modei occidentale: Paris, Milano, Venetia, New York! Le selectam cu atentie si rabdare, asa incat vei avea de la SaraTremo intotdeauna cea mai buna calitate! Viata este o aventura. Traieste-o frumos!

SaraTremo este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului SaraTremo poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!