031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Lant hip-hop unisex cu cartea AS ca pandantiv Stainless Steel - 60 cm

COD: SAR-SS9
IN STOC FURNIZOR
176,00 lei
Marime Ghid de marimi
Unica
Livrare gratuita pentru orice produs
Timp estimat de livrare
2 zile
Retur produse in 14 zile de la primirea comenzii.
LIVRAT DE
Baby Verified S.R.L.

Descriere

Lantul hip-hop unisex SaraTremo din otel inoxidabil este o alegere remarcabila pentru cei care doresc sa-si exprime individualitatea si stilul indraznet. Cu o lungime de 60 cm, acest lant este creat pentru a atrage atentia si pentru a face o declaratie de moda puternica. Pandantivul-talisman in forma de cartea A (As) de la jocurile de carti, cu insertii de culoare rosie, adauga un element distinctiv si unic acestui lant. Acest simbol al Asului este asociat cu liderii, cu cei care sunt primii in domeniul lor si cu cei care se remarca intr-un mod deosebit. Alege acest lant si talisman pentru a-ti evidentia personalitatea si pentru a arata ca esti un lider impunator in jurul tau! Fabricat din otel inoxidabil de calitate, acest lant este durabil si rezistent la coroziune, mentinandu-si aspectul stralucitor de-a lungul timpului. Design-ul hip-hop se potriveste perfect pentru cei si cele care apreciaza moda urbana si stilul distinct. Cu un sistem de inchidere sigur si usor de utilizat, acest lant este confortabil de purtat si se remarca cu usurinta in orice ocazie. Indiferent daca il porti la o tinuta casual sau la o ocazie speciala, acest lant hip-hop va atrage priviri admirative si va sublinia personalitatea ta puternica. Alege acest lant hip-hop din otel inoxidabil cu pandantiv-talisman As pentru a-ti exprima stilul si individualitatea intr-un mod deosebit! Cu SaraTremo, te poti bucura de calitate, design inovator si impact vizual.
  • Lant hip-hop din otel inoxidabil unisex
  • Lungime de 60 cm pentru o prezenta impunatoare
  • Pandantiv-talisman în forma de cartea A (As) cu insertii rosii
  • Simbol al liderilor si al celor care se remarca
  • Durabil si rezistent la coroziune
  • Design urban si distinct
  • Sistem de închidere sigur si confortabil

Despre brand

Bijuteriile SaraTremo au suflet! Ca si tine, ele sunt pline de viata, de energie, de stil, rafinament si delicatete. Simte-te gata sa cuceresti lumea cu SaraTremo! Fii intotdeauna in trend cu bijuteriile noastre! Le aducem pentru tine din marile capitale ale modei occidentale: Paris, Milano, Venetia, New York! Le selectam cu atentie si rabdare, asa incat vei avea de la SaraTremo intotdeauna cea mai buna calitate! Viata este o aventura. Traieste-o frumos!

SaraTremo este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului SaraTremo poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!