031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Lant tip colier gros placat cu aur Spotlight - 50 cm

COD: SAR-LPAU727P40655
IN STOC FURNIZOR
495,00 lei -64% 179,00 lei
Marime Ghid de marimi
Unica
Livrare gratuita pentru orice produs
Timp estimat de livrare
2 zile
Retur produse in 14 zile de la primirea comenzii.
LIVRAT DE
Baby Verified S.R.L.

Descriere

Lantisorul placat cu aur Spotlight este accesoriul perfect pentru femeile care doresc sa atraga toate privirile. Lungimea de 50 cm si designul modern il fac usor de integrat in orice tinuta, iar pandantivul in forma de lacrima cu cristale stralucitoare adauga un plus de eleganta si stralucire. Acest lantisor poate fi purtat cu succes atat la o tinuta eleganta, cat si la una casual, pentru a-i oferi acesteia un plus de rafinament si stralucire. Asorteaza-l cu o rochie eleganta pentru un look sofisticat, sau cu o pereche de blugi si un tricou pentru un look casual chic. Lantisorul Spotlight este un accesoriu perfect pentru a atrage atentia asupra ta la orice eveniment, fie ca este vorba despre o petrecere, o intalnire romantica sau o iesire cu prietenii. Este, de asemenea, un cadou minunat pentru o persoana speciala din viata ta.
  • Lantisor pentru femei elegant placat cu aur, lungime 50 cm
  • Design modern cu pandantiv in forma de lacrima cu cristale stralucitoare
  • Accesoriu perfect pentru a atrage atentia asupra ta
  • Usor de asortat cu orice tinuta eleganta sau casual

Despre brand

Bijuteriile SaraTremo au suflet! Ca si tine, ele sunt pline de viata, de energie, de stil, rafinament si delicatete. Simte-te gata sa cuceresti lumea cu SaraTremo! Fii intotdeauna in trend cu bijuteriile noastre! Le aducem pentru tine din marile capitale ale modei occidentale: Paris, Milano, Venetia, New York! Le selectam cu atentie si rabdare, asa incat vei avea de la SaraTremo intotdeauna cea mai buna calitate! Viata este o aventura. Traieste-o frumos!

SaraTremo este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului SaraTremo poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!