031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Lantisor fin unisex placat cu aur Tases - 48 cm

COD: SAR-LPAU440175/R66

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Lantisor fin, subtire, unisex placat cu aur Tases de la SaraTremo: rafinament in fiecare detaliu Aducem in lumina reflectoarelor acest lantisor fin si subtire unisex, o bijuterie de o calitate premium, placata cu aur in Brazilia. Designul sau clasic cu zale 5 cu 1 este un exemplu perfect de eleganta discreta, completat de o placuta care atesta placarea cu aur GF 18 K, adaugand autenticitate si valoare. Acest lant este rezistent impotriva innegririi, ruginirii sau oxidarii. Cu o lungime de 48 cm, acest lantisor este ideal pentru a fi purtat in diverse moduri - fie atasandu-i un pandantiv, o cruciulita sau pur si simplu lasandu-l sa straluceasca in simplitatea sa. Modelul sau deosebit il face suficient de versatil pentru a completa orice tinuta, fie ca este vorba de o tinuta casual de zi cu zi sau de una mai eleganta pentru ocazii speciale. Inchiderea tip carabiniera te asigura ca lantisorul ramane in siguranta la locul sau, adaugand o nota de confort si fiabilitate. Acest lantisor este mai mult decat un accesoriu; este o declaratie de stil, o bijuterie care vorbeste despre gustul rafinat si despre atentia la detalii. Optand pentru acest lantisor de la SaraTremo, alegi o bijuterie care imbina frumusetea clasica cu calitatea exceptionala. Este perfect pentru a adauga un strop de stralucire vietii tale sau pentru a oferi un cadou special unei persoane dragi.
  • Design clasic si rafinat. Model 5 cu 1, placuta care atesta placarea cu aur GF 18 K.
  • Calitate premium braziliana. Placare cu aur în strat triplu ce protejeaza de înnegrire, oxidare, ruginire.
  • Lungime ideala de 48 cm. Versatilitate pentru a fi purtat simplu, cu pandantive sau cruciulite.
  • Închidere tip carabiniera. Fixare sigura si usor de utilizat.
  • Stil unisex. Potrivit atât pentru barbati, cât si pentru femei.
  • Pentru orice ocazie. Ideal pentru uz zilnic sau pentru evenimente speciale.

Despre brand

Bijuteriile SaraTremo au suflet! Ca si tine, ele sunt pline de viata, de energie, de stil, rafinament si delicatete. Simte-te gata sa cuceresti lumea cu SaraTremo! Fii intotdeauna in trend cu bijuteriile noastre! Le aducem pentru tine din marile capitale ale modei occidentale: Paris, Milano, Venetia, New York! Le selectam cu atentie si rabdare, asa incat vei avea de la SaraTremo intotdeauna cea mai buna calitate! Viata este o aventura. Traieste-o frumos!

SaraTremo este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului SaraTremo poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!