031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Lantisor placat cu aur Oldies and Goldies - 56 cm

COD: SAR-LPAU411P40390-5423

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Daca iti doresti un accesoriu retro-chic pentru a-ti accesoriza tinutele, lantisorul unisex placat cu aur Oldies and Goldies este alegerea perfecta. Acesta are un design clasic. Lungimea de 56 cm il face potrivit pentru a fi purtat singur sau in stratificare cu alte lantisoare, iar finisajul aurit adauga un plus de eleganta si rafinament tinutelor tale. Lantisorul placat cu aur Oldies and Goldies poate fi purtat cu tinute casual sau elegante, fiind potrivit pentru orice ocazie. Poarta-l cu o bluza alba simpla si o pereche de jeans, sau cu o rochie de vara cu imprimeu floral pentru un look boem si romantic. Este un accesoriu unisex, ideal pentru a fi oferit cadou persoanelor dragi, prietenilor sau colegilor.
  • Lantisor unisex elegant placat cu aur, lungime 56 cm
  • Design vintage, cu medalion rotund si model geometric
  • Potrivit pentru a fi purtat cu tinute casual sau elegante
  • Accesorizarea perfecta pentru un look retro-chic

Despre brand

Bijuteriile SaraTremo au suflet! Ca si tine, ele sunt pline de viata, de energie, de stil, rafinament si delicatete. Simte-te gata sa cuceresti lumea cu SaraTremo! Fii intotdeauna in trend cu bijuteriile noastre! Le aducem pentru tine din marile capitale ale modei occidentale: Paris, Milano, Venetia, New York! Le selectam cu atentie si rabdare, asa incat vei avea de la SaraTremo intotdeauna cea mai buna calitate! Viata este o aventura. Traieste-o frumos!

SaraTremo este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului SaraTremo poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!