031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Lantisor placat cu aur Pride unisex - 50 cm

COD: SAR-LPAU704P40265
IN STOC FURNIZOR
238,00 lei -44% 134,00 lei
Marime Ghid de marimi
Unica
Livrare gratuita pentru orice produs
Timp estimat de livrare
2 zile
Retur produse in 14 zile de la primirea comenzii.
LIVRAT DE
Baby Verified S.R.L.

Descriere

Lantisorul unisex placat cu aur Pride este accesoriul perfect pentru cei ce doresc sa isi exprime liber dorinta de viata si mandria de a fi aici, acum. Designul modern si simplu al lantisorului poate fi pus in evidenta de un decolteu rotund sau in V. Lungimea de 50 cm il face usor de integrat in orice tinuta, iar finisajul aurit adauga o nota de eleganta si rafinament. Acest lantisor este potrivit atat pentru femei, cat si pentru barbati, fiind un accesoriu unisex. Poarta-l cu o camasa alba si o pereche de blugi, sau cu o rochie neagra simpla pentru un look minimal chic. Este un mod subtil si elegant de a-ti exprima pofta de viata, de simplitate si de modestie, dar si un cadou perfect pentru prieteni, colegi sau membrii ai familiei.
  • Lantisor unisex elegant placat cu aur, lungime 50 cm
  • Design simplu si modern cu pandantiv in forma de triunghi colorat
  • Simbolul perfect pentru frumusete prin simplitate
  • Accesoriu usor de integrat in orice tinuta

Despre brand

Bijuteriile SaraTremo au suflet! Ca si tine, ele sunt pline de viata, de energie, de stil, rafinament si delicatete. Simte-te gata sa cuceresti lumea cu SaraTremo! Fii intotdeauna in trend cu bijuteriile noastre! Le aducem pentru tine din marile capitale ale modei occidentale: Paris, Milano, Venetia, New York! Le selectam cu atentie si rabdare, asa incat vei avea de la SaraTremo intotdeauna cea mai buna calitate! Viata este o aventura. Traieste-o frumos!

SaraTremo este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului SaraTremo poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!