031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Lantisor unisex impletit placat cu aur Wise - 44 cm

COD: SAR-LPAU115

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Acest lantisor unisex impletit, placat cu aur, este unul dintre cele mai bine vandute modele de la SaraTremo, datorita designului sau versatil si atractiv. Realizat in Brazilia, tara renumita pentru calitatea premium a placajelor, lantisorul este placat cu aur de 18 karate, garantand stralucire si durabilitate pe termen lung. Caracteristici principale: Design impletit, potrivit pentru toate genurile si stilurile. Placaj de aur in strat gros si rezistent, pentru o stralucire durabila si o calitate superioara. Lungime de 44 cm, ideala pentru a se potrivi cu diverse tinute. Unul dintre cele mai bine vandute modele SaraTremo, apreciat pentru versatilitate si eleganta. Realizat in Brazilia, garantand o calitate exceptionala a placajului de aur.
  • Lantisor unisex împletit
  • Placat cu aur în strat gros si rezistent, realizat în Brazilia
  • Lungime: 44 cm
  • Unul dintre cele mai bine vândute modele SaraTremo
  • Design versatil si atractiv

Despre brand

Bijuteriile SaraTremo au suflet! Ca si tine, ele sunt pline de viata, de energie, de stil, rafinament si delicatete. Simte-te gata sa cuceresti lumea cu SaraTremo! Fii intotdeauna in trend cu bijuteriile noastre! Le aducem pentru tine din marile capitale ale modei occidentale: Paris, Milano, Venetia, New York! Le selectam cu atentie si rabdare, asa incat vei avea de la SaraTremo intotdeauna cea mai buna calitate! Viata este o aventura. Traieste-o frumos!

SaraTremo este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului SaraTremo poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!