031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Masca reutilizabila cu pliuri Alb

COD: AMV-M1CI2231-1-1

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Masca faciala de protectie respiratorie de calitate premium.

Realizata din tesatura 100% bumbac de import Italia, 156 g/ m2, certificat OEKO TEX, HIDRO si OLIOREPELENT

Datorita caracteristicilor hidro si oliorepelente ale materialului, limiteaza transmiterea agentilor bacterieni aflati in suspensiile aeriene. Cele 3 pliuri, elasticul si dispozitivul de ajustare, asigura o adaptare perfecta pe forma fetei. Material certificat antialergenic.

Cusaturi realizate cu ata poliesterica de rezistenta inalta, dublata. Este un produs ergonomic, rezistent la spalari multiple, fara modificarea structurii in urma spalarilor repetate, se adapteaza perfect dupa configuratia fetei si permite o respiratie usoara, nu se umezeste, nu se incalzeste la aerul expirat.

Sistemul de prindere este realizat pe lateral din banda de elastic rotund, cu diametrul de 1,6 mm. In partea superioara a mastii este inserat un dispozitiv de modelare dupa forma nasului, la mijloc este conceputa cu pliuri pentru a se desfasura dupa forma fetei, iar in partea inferioara este inserat elastic lat de 5 mm pentru a se mula pe forma barbiei.

 Reutilizabile, putand fi spalate sau dezinfectate ori de cate ori este nevoie. Se spala la 40o C, se calca la temperatura scazuta si este permisa curatarea profesionala. A nu se folosi inalbitori                                                                                                   

Despre brand

Amavi este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Amavi poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!