031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Pandantiv Ganelli Mandale Tibet din ceramica si argint 925 -model 2 (albastru)

COD: GNL-PM02A

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Pandantiv din ceramica si agatatoare din argint 925 cu simboluri etnice tibetane.
Pandantiv + CADOU lantisor placat argint si cutiuta bijuterii.
Bijuterie creata si lucrata manual in Romania de Ganelli©.
-Diametru pandantiv : 4 cm.
-motive etnice tibetane autentice folosite in temple la meditatie sau ornamental, realizate manual prin tehnica transfer.
-model pe ambele feye.
-rezistent la apa, zgarieturi sau ciobire.
-s-au folosit 97% materiale naturale.

Floarea Vie?ii - motivul central al acestei mandala este simbolul perfectiunii si al armoniei, este o figura etalon a geometriei sacre, a Universului si dragostei neconditionate. Este cunoscuta de multe generatii ca fiind forma perfecta care descrie modul cum se constituie materia din vibratiile energiei universale. Perfectiunea formei, a proportiilor si armonia Florii Vietii au facut ca acest simbol sa fie numit si “limbajul linistii” sau “limbajul luminii”.
Floarea Vietii este considerata sursa a tot ceea ce exista, a tuturor limbajelor, limbajul primordial al Universului, al formei pure si al proportiei.
Simbol cu straveche valoarea spirituala ce infatiseaza formele fundamentale ale spatiului si timpului, Floarea Vietii reprezinta expresia vizuala a fortei vietii, a energiei pure, a legaturilor armonioase dintre toate formele de viata, a faptului ca totul este interconectat si creat perfect.

Mandala provine din sanscrita manda inseamna cerc, dar si sfera, iar la are sensul de continator, constituie un simbol si totodata un ritual, originare din Hinduism si din Budism, reprezentand Universul.
Mandala este o diagrama circulara ce pastreaza cu rigoare o anumita simetrie care se concentreaza cu toata forta asupra unui centru. Unii psihoterapeu?y considera ca prin accesul la o mandala „te conectezi la resurse din tine“. „Mandala este o forma geometrica ce respecta o simetrie, iar corpul uman este si el la fel.

Despre brand

Ganelli este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Ganelli poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!