031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >

Pantaloni scurti barbati Nike Pro Flex Vent Max CJ1957-084

COD: ORG-23406

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Creeaza-ti cele mai confortabile si in trend tinute cu pantalonii Nike Pro Flex Vent Max! Materialul din care sunt confectionati pantalonii Nike este de cea mai buna calitate, usor si flexbil astfel incat orice activitate practicata sa fie cat mai placuta. In talie pantalonii sunt prevazuti cu o bata elastica cu snur astfel incat sa-i reglezi oricat este nevoie pentru un confort cat mai sporit. Buzunarele laterale, cat si buzunarul ascuns pe care il au acesti pantaloni sunt foarte practice indiferent de activitatea practicata. Standard Fit - Datorita croiului pe care il au, te vei simti fantastic in acesti pantaloni oferindu-ti libertate de miscare astfel incat fiecare activitate practicata sa fie o placere. DRI-FIT - Aceasta tehnologie indeparteaza transpiratia, ceea ce inseamna ca vei beneficia de un confort extraordinar Material: 100% poliester Culoare: gri

Despre brand

NIKE este o companie si un brand inovator, special. Compania a fost fondata in anul 1962 si a fost una dintre primele care au realizat incaltaminte speciala pentru atleti.
In anul 1972, numele NIKE a fost adoptat dupa zeita inaripata a victoriei, conform mitologiei grecesti, iar sigla numita "swoosh" reprezinta chiar aripa zeitei.
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!