031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

 

Iti rasplatim fidelitatea! Cumperi si primesti bani INAPOI

La orice comanda* realizata pe FashionUp! primesti bani inapoi. CashUp! este programul special creat de FashionUp! pentru clienti fideli.

Pentru orice comanda efectuata, primesti in contul tau din FashionUp! un procent de 10% din valoarea totala a comenzii. Suma este eliberata sub forma unui voucher.

*Programul CashUp! se aplica pentru TOATE PRODUSELE vandute si livrate de FashionUp. Acesta nu este valabil si nu se aplica produselor vandute de partenerii FashionUp inscrisi in platforma MarketUP!

Primesti bani inapoi chiar si atunci cand produsele au DISCOUNT-uri sau cand se afla in ORICE OFERTA.

Cum pot folosi banii?
Suma returnata in contul tau din FashionUp! poate fi folosita doar la urmatoarea achizitie de produse vandute si livrate de FashionUp, de minim 100 lei, avand ca si termen de valabilitate 90 de zile.

Cand primesc voucher-ul CashUp!?
La 20 de zile de la receptionarea coletului.

Cum folosesc voucherul Cashup!?

Pentru a folosi banii primiti in contul FashionUp! trebuie sa efectuezi o noua comanda de produse vandute si livrate de FashionUp, de minim 100 lei.

Dupa adaugarea produselor in cos, introdu codul voucherului primit in casuta de sub produse, iar reducerea se va aplica automat.

Valoarea unui nou voucher se va calcula dupa ce comanda va fi finalizata. Voucherele le vei primi pe e-mail, dar vor fi disponibile si in contul tau din FashionUp, in sectiunea Vouchere CashUp! 

 Un voucher CashUp! poate fi folosit doar pentru o singura comanda de produse vandute si livrate de FashionUP. Aceste produse se regasesc in categoria Livrare rapida si sunt diferentiate prin extensia de cod: _els. 

Intr-o comanda nu se pot folosi mai multe vouchere! 

*Voucherele CashUp! nu se pot folosi pentru produsele livrate de partenerii FashionUP! din MarketUP!

Voucherele CashUp! sunt transmisibile. Vrei sa surprinzi pe cineva drag? Atunci ofera-i codul tau de voucher pentru a-l folosi intr-o comanda pe FashionUp!

 

Instructiuni de folosire a voucherului CashUp!

 

Pasul 1.

 Pasul1

 

 

 

 Pasul 2.

Pasul 2

 

 Pasul 3.

Pasul 3