031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Set bijuterii placate cu aur - Bloom - colier si cercei cu pietre semipretioase Agat Rosu

COD: RXS-RBK_ST-0310485GP-Red-Agate

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Karma este legea cauzei si a efectului este convingerea ca o fapta buna si o viata plina de respect iti vor aduce lucruri pozitive. Inspirata de aceasta frumoasa legatura colectia Good Karma by Rebeca >M impleteste energia pietrelor semipretioase cu efectul lor benefic asupra ta.Seturile de bijuterii (colier si cercei) decorate de pietre semipretioase cu proprietati energetice unice te vor ajuta sa iti regasesti forma psihica armonia si energia pozitiva si pot fi totodata darul perfect integrator de speranta.Agatul Rosu cunoscut si sub denumirea "agat de foc" are o conexiune puternica cu pamantul. De aceea energia sa are efecte calmante si confera siguranta si securitate asigura un sprijin important in perioadele dificile. Agatul de foc are functie protectoare puternica indeosebi impotriva gandurilor rauvoitoare ale altor persoane asigurand un scut protector. Respinge energiile negative inapoi catre sursa stimuleaza starea de relaxare si cresterea vitalitatii iti permite sa vezi frumusetea in tot ceea ce te inconjoara.Talisman pentru zodiile: Berbec Leu Scorpion Sagetator.Sub forma de floare simbol al frumusetii acest set de bijuterii rafinate placate cu aur iti va pune in evidenta calitatile naturale si va atrage energia pozitiva de care ai nevoie!

Despre brand

Rebeca >M este o poveste cu atingere magica ce va fermeca femeia in general si femeia moderna, puternica, independenta, in special. Unicitatea produselor sale, originalitatea si calitatea premium sunt rezultatul mai multor ani de expertiza, a dragostei fata de frumos si a designului contemporan cu touch clasic. Gustul pentru formele naturale si culoare, capacitatea de a intrepatrunde, in perfecta armonie, materiale diferite, aduc brandul Rebeca >M in prim planul industriei de fashion jewellery, cu linii si colectii individualizate, atat prin stil cat si prin materialul folosit. Aceasta linie de bijuterii fashion decorate cu pietre semipretioase s-a nascut din dorinta de a da femeii posibilitatea de a fi diferita in fiecare zi. Incarcatura energetica pozitiva si simbolismul mistic lasa la latitudinea acesteia alegerea pietrelor naturale potrivite in functie de zodie, personalitate sau ziua in care vor fi purtate. Este modalitatea perfecta de a-ti actualiza cu usurinta look-ul.

Rebeca >M este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Roxannes - Rebeca >M poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!