031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >
Beauty >

Set Vellie Ingrijire Corporala

COD: AIV-CSSet3

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Include in rutina ta zilnica produsele Vellie cu extract din lapte de capra!


Laptele de capra ofera pielii minerale valoroase si vitamine, influenteaza eficient colagenul, astfel incat pielea pastreaza o mai mare flexibilitate. De asemenea, contine vitamine din grupul B, vitamina A, proteine, acid lactic ?i substan?e active care ofera luminozitate pielii.

Formula cremoasa a gelului de dus este potrivita pentru pielea sensibila, predispusa la iritatii. Acesta curata usor si ingrijeste pielea, lasand-o neteda si catifelata. Reduce excesul de uscaciune a pielii, oferindu-i un grad mai mare de hidratare.
Laptele de corp cu extract din lapte de capra si acid hialuronic este potrivit pentru toate tipurile de piele, in special pentru pielea sensibila, predispusa la iritatii. Acesta inmoaie si hidrateaza delicat pielea, protejand-o impotriva uscarii, lasand-o neteda si catifelata. Datorita consistentei sale cremoase se poate aplica cu usurinta pe piele si este absorbita rapid, fara a lasa urme grase pe piele.
Crema de maini cu efect de netezire a pielii, cu extract de lamaie japoneza Yuzu, are la baza ritualul japonez de ingrijire a mainilor. Formula contine 99% ingrediente de origine naturala.


Recomandare pentru toate tipurile de piele

Despre brand

Saraya este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Saraya poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!