031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >
Beauty >

Set Vellie Natural Oils of The World Pentru Ingrijirea Corpului

COD: AIV-CSSet5

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Uleiul de argan reface parul uscat si deshidratat, hidrateaza firele de par distruse de socurile termice sau de folosirea agresiva a produselor cosmetice. Aplicat pe piele imbunatateste elasticitatea si ajuta la prevenirea aparitiei vergeturilor.



Gelul de dus hidratant cu ulei de Argan VELLIE Natural Oils of the World, a fost creat pentru ingrijirea zilnica a tuturor tipurilor de piele, inclusiv a pielii sensibile. Formula delicata a gelului lasa pielea neteda si hidratata cu un miros placut. Gelul curata pielea si nu o usuca. In plus, acesta lasa un strat delicat de protectie.
Samponul cu ulei de Argan VELLIE Natural Oils of the World, a fost special creat pentru parul uscat si deteriorat. Formula aleasa cu grija regenereaza parul fara a-l ingrasa. Ingredientele active ajuta parul sa devina matasos, proaspat, parfumat si plin de stralucire pe tot parcursul zilei. Parul este hranit din radacina pana la varf.
Masca de par cu ulei de Argan VELLIE Natural Oils of the World, a fost special creata pentru parul uscat si deteriorat. Formula aleasa cu grija regenereaza parul fara a-l ingrasa. Ingrediente active complexe hranesc parul, fiind usor de pieptanat si aranjat. Parul devine mai sanatos si stralucitor.


Recomandare pentru toate tipurile de piele si par, in special pentru parul deteriorat ce are nevoie de ingrijire intensa

Despre brand

Saraya este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Saraya poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!