031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >

Tenisi unisex Vans Authentic VQER5U8

COD: ORG-11433

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Daca vrei sa te faci cu adevarat remarcata si sa intri in comunitatea fanilor Vans, cel mai apreciat brand international al iubitorilor de skate, ai cu siguranta nevoie de aceasta pereche de tenisi din colectia “Authentic”, care contine modele considerate iconice, care celebreaza istoria si autenticitatea brandului Vans, creat in 1966. Materialul textil, foarte rezistent si durabil, in cea mai frumoasa nuanta visiniu – Port Royale, talpa originala Waffle, cu o textura speciala, si elementele particulare de design si identificare a brandului, cum ar fi emblema Vans in nonculorile alb-negru din zona calcaiului, pun in valoare designul unic al acestui model Authentic, de la Vans. Sireturile negre, care contrasteaza cromatic nuanta Port Royale a acestui model, alaturile de capsele metalice si linia de la marginea exterioara a talpii, reprezinta accente cromatice specifice acestui model celebru, care iti va transforma fiecare tinuta intr-o adevarata declaratie de stil!   Culoare: visiniu – nuanta: Port Royale (elemente de design: negru) Material: exterior - textil; interior - textil; talpa - cauciuc

Despre brand

VANS este un brand iconic, de incaltaminte, haine si accesorii, originar din California. Inspiratia sa consta in arta, muzica, sport si street culture.
Fiecare produs VANS constituie o combinatie intre stilul clasic si design modern, intre confort si tehnologie, ceea ce ii asigura autenticitatea.
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!