031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

OLDCOM


Date companie

Denumire: OLDCOM
Adresa sediului social: Sat Tomesti, Str. Stupinelor nr.33, Hala C11, Compartiment 4,Judetul Ias
Cod unic de inregistrare: RO35369770
Nr. Reg. Comertului: J22/2335/2015
IBAN: RO44INGB0000999905571605
Banca: ING BANK

Date contact

Numere de telefon: 0372041192
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str. Stupinelor nr.33, Hala C11, Compartiment 4, Tomesti, Iasi
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Ne-am propus sa fim cunoscuti in Republica Moldova, dar am devenit cel mai indragit brand de incaltaminte. Ne-am propus sa fim putin mai indrazneti intr-ale designului, dar am ajuns expozanti la Global Destination for Shoes. Ne-am propus sa inveselim oamenii cu modelele noastre colorate, dar ei ne-au zis ca ii facem chiar fericiti. Dintr-un oarecare motiv, suntem mereu cu un pas inainte. Misiunea noastra este una simpla, dar care ne-a cucerit pe deplin. Vrem sa-ti oferim motive sa faci cat mai multa miscare. De aceea, producem incaltaminte confortabila, lejera, absolut practica, dar si placuta ca aspect.

Vezi toate produsele brandului Oldcom aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firmele de curierat Sameday si Urgent Cargus.
Livrarea comenzilor  beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 3 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs.

Conditii de garantie
Toate produsele comercializate de SC Oldcom SRL beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului. Daca defectele au aparut in urma purtarii adecvate, in termenul de 30 de zile de la receptionare, produsul va fi inlocuit in termen de 14 zile de la receptionarea acestuia la sediul OLDCOM. In cazul in care produsul nu mai poate fi reparat ori inlocuit, OLDCOM isi rezerva dreptul de a returna clientului contravaloarea acestuia (exceptând taxele de transport).  Daca ai uzat produsul fara sa tii cont de indicatiile mentionate in descrierea produsului pe site termenii acordarii garantiei nu mai sunt valabili.  Pentru acordarea garantiei citeste cu atentie Instructiunile de intretinere si ai grija de incaltamintea ta in functie de material, tipul de talpa etc.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Str. Stupinelor nr.33, Hala C11, Compartiment 4, Loc. Tomesti, Jud, Iasi.

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile. Retururile primite mai tarziu de acest termen nu vor fi acceptate. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire etc. In cazul in care se doreste schimb de marimi sau schimb cu un alt model, solutionarea returului se face in termen de 14 zile lucratoare. Toate costurile generate de transportul bunurilor returnate vor fi suportate de catre client, iar costurile cu transportul bunurilor comandate si trimise nu se deconteaza.  Restituirea banilor, se face in maxim 14 zile de la data primirii coletului, numai prin transfer bancar, in contul dumneavoastra IBAN. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Politica de confidentialitate
In momentul utilizarii si prelucrarii datelor cu caracter personal ale Clientilor sai, SC Oldcom SRL respecta in mod expres Regulamentele aplicabile privind Protectia Datelor. SC Oldcom SRL are dreptul de a utiliza datele cu caracter personal si anonimizate ale Clientilor in limitele specificate de legislatia aplicabila privind Protectia Datelor, in conformitate cu drepturile persoanelor fizice, asa cum sunt descrise mai jos.
Prin prezenta Clientul convine ca Societatea sa-i prelucreze datele cu caracter personal inclusiv numele si prenumele, adresa, numarul de inregistrare al societatii, numarul de inregistrare fiscala, adresa e-mail si numarul de telefon si isi exprima acordul expres cu privire la colectarea si prelucrarea datelor sale cu caracter personal de catre SC Oldcom SRL
SC Oldcom SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:
- pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si SC Oldcom SRL, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.  
- pentru indeplinirea obligatiilor legale care incumba SC Oldcom SRL in contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.  
-pentru rezolvarea plangerilor si reclamatiilor.Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara.
Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.
Ca principiu, SC Oldcom SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.
In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina SC Oldcom SRL (de ex., in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).
Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, SC Oldcom SRL poate dezvalui datele dumneavoastra catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care sprijina SC Oldcom SRL in desfasurarea activitatii (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori catre autoritatile publice centrale/locale. 

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!