031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

PRETTY LITLE THINGS


Date companie

Denumire: PRETTY LITLE THINGS
Adresa sediului social: B-dul Victoriei bl.2A , Sc.4 , Ap.25 , Sebis , Judet Arad
Cod unic de inregistrare: 40584790
Nr. Reg. Comertului: J02/308/2019
IBAN: RO49BTRLRONCRT0486992901
Banca: BANCA TRASILVANIA

Date contact

Numere de telefon: 0740339781
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Strada Morii nr. 54, Sebis, Arad
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Lia Veselie este un brand 100% romanesc care a luat nastere in 2019. La noi gasesti produse realizate din materiale de calitate superioara, din bumbac si satin. Te relaxezi si te odihnesti mai bine in gama noastra de pijamale comode pentru femei. Pijamaua a ajuns una dintre cele mai versatile piese vestimentare, fiind purtata de toata lumea, indifferent de sex, varsta sau religie.

Vezi toate produsele Lia Veselie aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firmele de curierat Cargus, DPD, Prioripost si Sameday.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 3 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs.

Conditii de garantie
Toate produsele comercializate de PRETTY LITLE THINGS SRLbeneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Strada Morii nr. 54, Loc. Sebis, Jud. Arad.

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile. Retururile primite mai tarziu de acest termen nu vor fi acceptate. Toate costurile generate de transportul bunurilor returnate vor fi suportate de catre client, iar costurile cu transportul bunurilor comandate si trimise nu se deconteaza.  Restituirea banilor, se face in maxim 14 zile de la data primirii coletului, numai prin transfer bancar, in contul dumneavoastra IBAN. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Produsele din categoriile „Lenjerie Intima” NU SE SCHIMBA din motive de igiena.

Politica de confidentialitate
Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale PRETTY LITLE THINGS.  PRETTY LITLE THINGS. va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi nume si prenume, adresa de e-mail, telefon, adresa de livrare si date de facturare. Datele sunt prelucrate doar de PRETTY LITLE THINGS. sunt distribuite colaboratorilor nostri care in cazul de fata sunt firmele de curierat. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.  In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina PRETTY LITLE THINGS. (de ex., in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite). PRETTY LITLE THINGS. prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:
-pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si Empath respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.
-pentru indeplinirea obligatiilor legale ce revin in contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.
-pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta dumneavoastra oferita pe site. ). Nu inchiriem / vindem datele dumneavoastra cu caracter personal catre terte parti. Pe langa operator, in anumite situatii, datele pot fi accesibile pentru terte parti precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, numite, daca este necesar, ca persoane imputernicite de Operator. Acestea sunt obligate prin contract sa mentina confidentialitatea datelor si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care le-au fost furnizate.

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!