031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

Embody Moda Star


Date companie

Denumire: Embody Moda Star
Adresa sediului social: Rosiori de Vede, fdt.3 cpt Corlatescu nr.8
Cod unic de inregistrare: RO45297891
Nr. Reg. Comertului: J34/943/2021
IBAN: RO79BTRLRONCRT0CF3331301
Banca: Banca Transilvania

Date contact

Numere de telefon: 0770147866
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Spl. Independentei nr. 332B, Sector 6, Bucuresti
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Embody infatiseaza femeia cu atitudine, sigura pe ea si de hainele pe care le poarta insa totodata si in care se simte confortabil. Atitudine, energie si feminitate! Haine in trend in culori vibrante pentru femeia dinamica si increzatoare! Fii gata sa impresionezi cu fiecare aparitie! Daca te simti confortabil, vei transmite acest sentiment. Am pregatit pentru tine tinute inspirate din noile tendinte, colaboram cu parteneri de incredere si iti oferim produse de calitate la preturi avantajoase.

Vezi toate produsele brandului Embody aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firma de curierat Sameday.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 3 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs.

Conditii de garantie
Toate produsele comercializate de Embody Moda Star SRL beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Spl. Independentei nr. 332B, Sector 6, Bucuresti.

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile. Retururile primite mai tarziu de acest termen nu vor fi acceptate. Toate costurile generate de transportul bunurilor returnate vor fi suportate de catre client, iar costurile cu transportul bunurilor comandate si trimise nu se deconteaza.  Restituirea banilor, se face in maxim 14 zile de la data primirii coletului, numai prin transfer bancar, in contul dumneavoastra IBAN. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Nu acceptam retururi trimise prin Posta Romana.

Politica de confidentialitate
Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale Embody Moda Star SRL, in calitate de operator de date. Embody Moda Star SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi: nume si prenume, numar de telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare si de livrare. Embody Moda Star SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:
•pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si Embody Moda Star SRL, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.
•pentru indeplinirea obligatiilor legale ce revin Embody Moda Star SRL  in contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.
Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.
•pentru rezolvarea plangerilor si reclamatiilor
Embody Moda Star SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus. In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina  Embody Moda Star SRL (de ex, in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite). Nu inchiriem / vindem datele dumneavoastra cu caracter personal catre terte parti. Pe langa operator, in anumite situatii, datele pot fi accesibile pentru terte parti precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, numite, daca este necesar, ca persoane imputernicite de Operator. Acestea sunt obligate prin contract sa mentina confidentialitatea datelor si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care le-au fost furnizate. Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email:[email protected]

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!