031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

Caremil SRL


Date companie

Denumire: Caremil SRL
Adresa sediului social: Strada Profesor Dumitru Martinas nr. 6, Roman
Cod unic de inregistrare: RO19120083
Nr. Reg. Comertului: J27/1218/2006
IBAN: RO17UGBI0000202016784RON
Banca: Garanti Bank

Date contact

Numere de telefon: 0728.900.270
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Strada Prof. Dumitru Martinas nr. 6, Roman, Neamt
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului

Designul colecțiilor Sense este inspirat din îmbrăcămintea tradițională office, dar reinterpretată în piese moderne, cu teme sezoniere, folosind țesături și accesorii de cea mai bună calitate, în ton cu tendințele modei, achiziționate de la furnizori externi. Sense propune femeilor ținute în trend adresate spiritului liber și plin de personalitate

Vezi toate produsele brandului Sense aici.

Livrarea produselor comandate se face cu firma de curierat Fan Courier.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client..
Termenul de livrare este de 10 lucratoare.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs, sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Toate produsele comercializate de catre Caremil SRL sunt noi si beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare.Caremil SRL nu ofera nici o garantie in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propria raspunderee. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Proprietatea asupra produselor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea. 
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Strada Prof. Dumitru Martinas nr. 6, Roman, jud. Neamt.
Returnarea se face in termen de 14 zile de la primirea produsului. Cheltuielile cu returnarea/reexpedierea produselor vor fi suportate de cumparator. In cazul in care acesta doreste schimbarea produselor, va achita taxa de expediere, in valoare de 18 lei, in momentul in care va primi coletul cu produsele solicitate. In cazul in care doreste restituirea banilor, cumparatorul va suporta, de asemenea, taxa de expediere, avand posibilitatea sa returneze produsele prin intermediul oricarei firme de curierat  In cazul returnarii produselor care nu corespund dimensional cerintelor dumneavoastra aveti posibilitatea de a inlocui produsul cu marimea potrivita in masura in care acesta este disponibil sau puteti alege un alt produs, cu achitarea diferentei de plata. Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 14 zile calendaristice, in contul dvs bancar. Nu vor fi acceptate ca retur produsele fara etichete.

Politica de confidentialitate
Caremil SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Caremil SRL pentru a trimite Utilizatorului/Cumparatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre Caremil SRL nu implica obligativate din partea Utilizatorilor/Cumparatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Caremil SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistem sunt transmise pe cale electronica, Caremil SRL nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, Caremil SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune. Informatiile furnizate catre Caremil SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, informarea  Cumparatorilor privind evolutia si starea Comenzilor, evaluarea  produselor oferite, trimiterea de mesaje personalului Caremil SRL, abonarea la newsletter, activitati de marketing, de publicitate, de dezvoltare si cercetare de piata, de statistica), conform legilor in vigoare. Caremil SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Caremil SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):
1. dreptul de a cere Caremil SRL sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
2. dreptul de a cere Caremil SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
3. dreptul de a cere Caremil SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
4. dreptul de a cere Caremil SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa [email protected].

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!