031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

Crisstalus


Date companie

Denumire: Crisstalus
Adresa sediului social: Str Anul 1864, NR 34, CHIAJNA, ILFOV
Cod unic de inregistrare: RO13827655
Nr. Reg. Comertului:
IBAN:
Banca:

Date contact

Numere de telefon: 0723.030.104
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str Anul 1864, Nr. 34, Chiajna, Ilfov
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Cu o experienta de 14 ani in industria modei, Crisstalus iese in evidenta prin propuneri vestimentare unicat, care nu pot fi gasite la alti producatori sau designeri de gen. Modelele se axeaza in principal pe piese printate sau cu insertii de print, urmarind tendintele internationale atat din punct de vedere al culorilor, cat si al modelelelor croite, dar venind si cu idei unice de design. Produsele sunt realizate din materiale de calitate, cu finisari elegante exclusiviste.

Vezi toate produsele brandului Crisstalus aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firma de curierat Fan Courier.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 10 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Toate produsele comercializate de HI EXPERT S.R.L. beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Str Anul 1864, Nr. 34,loc. Chiajna, jud. Ilfov.
Conform legii comertului electronic OG nr.130/2000, art.7 alin.1 consumatorul ( cumparatorul) are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului ( cumparatorului ) sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
In cazul in care marimea nu corespunde, se poate solicita schimbarea produsului cu o alta marime corespunzatoare, contravaloarea transportului va fi suportata de vanzator (HI EXPERT S.R.L)
In cazul ca produsul prezinte defecte datorate vanzatorului, se poate solicita schimbarea produsului cu un produs care nu prezinta defecte, contravaloarea transportului va fi suportata de vanzator (HI EXPERT S.R.L)
In orice alte cazuri decat cele de mai sus sau stabilite in mod direct intre vanzator si cumparator , plata returului se va face de catre client (cumparator).
Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care s-au livrat, impreuna cu toate accesoriile aferente produsului, nepurtate, fara pete sau rupturi;
Produsele facute pe comanda speciala in functie de dimensiunile clientilor nu se mai pot returna
HI EXPERT S.R.L se obliga sa returneze suma achitata de client, prin transfer bancar (in contul clientului), dupa ce produsul ajunge in posesia HI EXPERT S.R.L in maxim 14 zile.Suma de bani restituita pentru retur nu va include si cheltuielile de transport (daca exista).

Politica de confidentialitate
HI EXPERT S.R.L. va garanteaza confidentialitatea informatiilor. Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.
Care sunt informatiile de care avem nevoie?
Pentru a putea efectua cumparaturi online avem nevoie de urmatoarele informatii despre Dvs.: nume, prenume, e-mail, adresa si numar de telefon.
Informatiile solicitate vor fi folosite pentru procesarea comenzii dumneavoastra si pentru a va aduce la cunostiinta eventualele modificari ale functionarii website-ului. De asemenea, putem obtine informatii referitoare la numarul de utilizatori ai website-ului sau informatii care ne pot ajuta sa il imbunatatim sau sa il dezvoltam. Daca aveti comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentilitate va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!