LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

Azad Enterprises


Date companie

Denumire: Azad Enterprises
Adresa sediului social: Bucuresti Sectorul 1,Sos.Bucuresti-Ploiesti Nr.172-176, corp B, zona B4-1, Etaj 5
Cod unic de inregistrare: RO6521504
Nr. Reg. Comertului: J40/22227/1994
IBAN: RO24BTRLRONCRT0415945701
Banca: Banca Transilvania

Date contact

Numere de telefon: 0754013465
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Sos Electronicii 19, Sector 2, Bucuresti
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
O calatorie, fie de placere sau de afaceri, este un inceput si fiindca pentru orice inceput e nevoie de incredere, LAMONZA creaza produse pentru a-ti fi partenerul de calitate mereu alaturi.
Intra in lumea LAMONZA pentru a descoperi produse potrivite oricaror nevoi sau gusturi – fie ca mergi intr-o calatorie de afaceri, fie ca zbori impreuna cu familia intr-un loc exotic pentru a-ti petrece vacanta sau urci munti cu inaltimi covarsitoare, aici vei gasi produsul cautat.

Vezi toate produsele brandului Lamonza aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firma de curierat Sameday.
Livrarea este gratuita. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 5 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs.

Conditii de garantie
Toate produsele comercializate de Azad Enterprises SRL beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului. Pentru orice detalii va rugam sa contactati departamentul vanzari.
LAMONZA produce genti cu scopul de a va oferi cea mai buna calitate si valoare. Totusi, in cazul unor defecte de fabricatie sau ale materialului, LAMONZA  va repara sau inlocui produsul fara nici un cost, in termen de maximum 15 zile de la data primirii reclamatiei.  In momentul in care faceti o plangere, va rugam sa ne puneti la dispozitie si bonul fiscal datat.

Garantia nu acopera daunele provocate de folosirea necorespunzatoare a produsului, neglijenta, accidente, contact cu suprafete abrazive, expunere la temperaturi extreme sau daune provoate prin transport sau uzura prin folosire. Totusi, in cazul în care produsul este afectat de asemenea cauze, noi îl putem verifica si pune la dispozitie piese de schimb fara nici un cost suplimentar.
Instructiuni de ingrijire:   
- Se curata de praf cu o perie moale sau material textil moale
- Petele se indeparteaza cu o carpa umezita in solutie apoasa de detergent 1-2%
- Nu se spala cu apa sau solutii corozive
- Nu se foloseste pentru greutati supradimensionate

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Sos Electronicii 19, Sector 2, Bucuresti.

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile. Retururile primite mai tarziu de acest termen nu vor fi acceptate. Toate costurile generate de transportul bunurilor returnate vor fi suportate de catre client, iar costurile cu transportul bunurilor comandate si trimise nu se deconteaza.  Restituirea banilor, se face in maxim 14 zile de la data primirii coletului, numai prin transfer bancar, in contul dumneavoastra IBAN. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Politica de confidentialitate
Azad Enterprises SRL acorda o importanta speciala asigurarii confidentialitatii Clientilor in momentul utilizarii Website-ului. In momentul utilizarii si prelucrarii datelor cu caracter personal ale Clientilor sai, Azad Enterprises SRL respecta in mod expres Regulamentele aplicabile privind Protectia Datelor. Azad Enterprises SRL are dreptul de a utiliza datele cu caracter personal si anonimizate ale Clientilor in limitele specificate de legislatia aplicabila privind Protectia Datelor, in conformitate cu drepturile persoanelor fizice, asa cum sunt descrise mai jos. Prin prezenta Clientul convine ca societatea sa-i prelucreze datele cu caracter personal inclusiv numele, numele de familie, adresa, numarul de inregistrare al societatii, numarul de inregistrare fiscala, adresa e-mail, sexul, contul bancar si numarul de telefon si isi exprima acordul expres cu privire la colectarea si prelucrarea datelor sale cu caracter personal de catre Azad Enterprises SRL.
Azad Enterprises SRL poate incredinta prelucrarea datelor cu caracter personal ale Clientului unor terti (companiile de livrare, procesatorii de plati, serviciile de e-mail marketing cu care Societatea colaboreaza), care vor deveni, astfel, persoane imputernicite de operator in prelucrarea datelor cu caracter personal. Acolo unde este necesar, vom insarcina alte companii si persoane fizice sa indeplineasca anumite sarcini care contribuie la serviciile noastre, in numele nostru, in cadrul acordurilor de prelucrare a datelor furnizate pentru care v-ati dat consimtamantul explicit. Putem, de exemplu, sa furnizam, date cu caracter personal catre curieri, agenti, contractori sau parteneri pentru gazduirea bazelor noastre de date, pentru serviciile de prelucrare a datelor sau pentru a va trimite informatii pe care le-ati solicitat. Vom partaja sau pune la dispoziţie furnizorilor externi de servicii acele informatii, in masura necesara, pentru a procesa solicitarile dumneavoastra. Aceste informatii nu pot fi folosite de acestia pentru orice alte scopuri, in special nu pentru scopurile lor sau pentru terte parti. In cazul In care Clientul constata ca Azad Enterprises SRL sau alt operator de date ii prelucreaza datele personale cu incalcarea vietii sale private si personale si cu incalcarea legislatiei privind Protectia Datelor, si anume, in special, daca datele cu caracter personal nu corespund scopului prelucrarii lor, Clientul are dreptul de a: solicita explicatii din partea Azad Enterprises SRL sau din partea operatorului de date respectiv; solicita ca Azad Enterprises SRL sau respectivul operator de date sa remedieze situata. Azad Enterprises SRL are obligatia ca, la solicitarea Clientului, sa-i puna acestuia la dispozitie informatii cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal.

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!