031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

PLANETA CU JUCARII SRL


Date companie

Denumire: PLANETA CU JUCARII SRL
Adresa sediului social: Calea Giulesti, nr. 154, sector 6, Bucuresti
Cod unic de inregistrare: 37758510
Nr. Reg. Comertului: J40/9204/14.06.2017
IBAN: RO04 BTRL RONC RT03 9937
Banca: Banca Transilvania

Date contact

Numere de telefon: 0721.525.322
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Calea Giulesti, nr. 154, cam. 1, et. 1, Sector 6, Bucuresti
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului

Planeta cu jucarii ofera fericire tuturor copiilor dornici de aventura! Produsele sunt dedicate copiilor, copilariei si jocului si au ca scop dezvoltarea armonioasa a copilului inca din primele sale luni de viata. Planeta cu jucarii promoveaza conceptul Montessori prin gama proprie, dar si printr-o mare varietate de jucarii si produse educationale, interactive si distractive.
Vezi toate produsele brandului aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firma de curierat Fan Courier.
Taxa de transport este de 18 ron. Comenzile mai mari de 200 ron beneficiaza de transport gratuit.
Termenul de livrare al produselor este de maximum 5 zile lucrătoare, calculate de la momentul confirmarii comenzi.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs, sau Online cu Cardul, in momentul plasarii comenzii.
Conditii de garantie
Garantia de conformitate se acorda pe o perioada de maximum 2 ani sau pe perioada medie de utilizare a produsului conform celor indicate mai sus, calculata de la data dobandirii si are in vedere conformitatea produselor la data dobandirii.
In cazul solicitarilor de lipsa a conformitatii in cadrul termenului de garantie, sunteti obligat sa ne contactati la unul din numerele de contact afisate pe site si sa comunicati numarul si data facturii de achizitie sau documentul de achitare.
Produsul reclamat va contine: toate elementele necesare identificarii, inscrise pe eticheta sau marcate pe produs. Operatorul va intocmi un proces verbal care sa constate lipsa de conformitate, dupa caz-dovada conform art. 18 din L449/2003, data prezentarii, prezentarea documentelor indicate,, starea produsului, punctul de vedere cu privire la intrunirea conditiilor de acordare a garantiei de conformitate, proces verbal ce va fi folosit in vederea analizarii indeplinirii conditiilor pentru acordarea garantiei, a masurii reparatorii propuse si a termenului de reparare.
Cumparatorului i-a fost aprobata functionarea corespunzatoare a produsului si i s-a explicat modul de utilizare. Cumparatorul a verificat intervalul de livrare a produsului, inclusiv existenta manualului de utilizare in limba romana. Cumparatorul a luat la cunostinta de integritatea produsului, a ambalajului si a pieselor componente la momentul livrarii acestuia.
Lipsa conformitatii trebuie reclamata in cel mult 2 luni de la constatare. Dupa trecerea unui termen de 6 luni de la livrare cumparatorul trebuie sa dovedeasca lipsa conformitatii existente la livrare.
Exceptie face lipsa de conformitate aparuta in 6 luni de la livrare incompatibila cu prezumtia existentei la data livrarii.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea. 
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Calea Giulesti, nr. 154, Sector 6, Bucuresti.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
In cazul solicitarii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret nu se va returna aceasta devenind venit pentru SC PLANETA CU JUCARII SRL.
Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de SC PLANETA CU JUCARII SRL.
Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.
Starea produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, SC PLANETA CU JUCARII SRL are dreptul de solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, de a reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Politica de confidentialitate
Aceasta politica de confidentialitate descrie modul in care informatiile dvs. personale sunt colectate, utilizate si distribuite atunci cand vizitati sau faceti o achizitie.
Informatiile colectate sunt: numele dvs., adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de e-mail si numarul de telefon. Facem referire la aceste informatii ca Informatii despre comanda.
Utilizam informatiile despre comenzi pe care le colectam, in general, pentru a indeplini comenzile plasate (inclusiv procesarea informatiilor dvs. de plata, organizarea transportului si furnizarea de facturi si / sau confirmari de comenzi). In plus, folosim aceste Informatii de comanda pentru comunicarea cu dvs.
Aceste informatii le pastram in inregistrarile noastre privind istoricul comenzilor, cu exceptia cazului in care si pana cand ne cereti sa stergem aceste informatii.
Impartasim informatiile personale considerate Necesare cu terte parti pentru a ne ajuta sa procesam si sa livram comenzile dvs, așa cum este descris mai sus.

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!