031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

Genesis Fashion S.R.L.


Date companie

Denumire: Genesis Fashion S.R.L.
Adresa sediului social: localitatea Nima , Nr. 23 , judetul Cluj
Cod unic de inregistrare: RO28841011
Nr. Reg. Comertului: J12/1817/2011
IBAN: RO55BTRL05201202T93337XX
Banca: Banca Transilvania

Date contact

Numere de telefon: 0364.144.176
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Stada 1 MAI 101 B, Dej, Cluj
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Povestea noastra incepe în 2011 cand un magazin de imbracaminte si incaltaminte se transforma in depozit, devenind distribuitor de produse de marca. Am decis sa ne marim echipa si sa diversificam gama de produse pe care le punem la dispoziție, continuand sa ne dezvoltam.Suntem concentrati spre a livra excelenta. Toate produsele noastre sunt ambalate si livrate cu onestitate, profesionalism, calitate si respect. Suntem orientati in totalitate catre client si ne straduim sa implinim toate asteptarile partenerilor noștri. Suntem ghidati in activitatea noastra de nevoia unei tinute complete, de capriciile schimbatoare ale modei, urmarind tendintele actuale si spiritul practic al clientilor nostri. Mizam pe aspect, o imagine impecabila obtinuta fara mult efort, dar si pe functionalitate si confort maxim pentru produsele dedicate activitatilor sportive.

Vezi toate produsele brandului Genesis aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firmele de curierat DPD si Sameday.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este de 5 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Produsele comercializate de Genesis Fashion SRL sunt originale, achizitionate din Uniunea Europeana de la distribuitori autorizati. Termenul de garantie oferit de catre SC Genesis FashionS.R.L. clientilor sai este de 30 de zile pentru deficiente neimputabile consumatorului. Produsele cu un termen de garantie mai mare vor avea specificat acest lucru. Garantia oferita nu afecteaza drepturile conferite consumatorului de legislatia in vigoare. Perioada de garantie incepe cu data preluarii produsului. In cazul in care produsul nu are atasat un certificat de garantie, factura sau bonul fiscal vor fi luate in considerare ca act de garantie. SC Genesis Fashion S.R.L. ofera ca modalitati de asigurare a garantiei, in functie de deficienta, repararea produsului, inlocuirea acestuia sau restituirea contravalorii produsului, in conditiile legislatiei in vigoare. Masura reparatorie poate fi stabilita prin negociere comuna.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Stada 1 MAI 101 B, Dej, jud. Cluj.
In cazul in care nu sunteti multumit de produsul achizitionat il puteti returna in termen de 14 zile, in conformitate cu prevederile OUG 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv in termen de 14 zile calendaristice conform OUG 34/2014 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile calendaristice.
Prin insasi natura lor, anumite produse nu pot fi returnate comerciantului. Aceste produse sunt costumele de baie, lenjeria intima si sosetele.
Clientul poate schimba produsul cu un produs mai scump decat cel returnat, dar trebuie sa achite diferenta de pret. Clientul poate schimba produsul si cu un produs cu acelasi pret.
Pentru returnarea unui produs toate taxele de transport sunt suportate de client, sunt in valoare de 19 lei si vor fi facturate clientului de catre Genesis Fashion SRL. Clientul este direct răspunzător pentru diminuarea valorii produsului, ca urmare a utilizării lui într-un mod care trece peste cel necesar pentru a constata caracteristicile funcționării produselor.Produsele trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, nepuratate fără pete sau rupturi.
In cazul in care constatam ca produsul are o valoare diminuata putem decide sa returnam partial valoarea produselor.

Politica de confidentialitate
Datele furnizate la crearea contului vor fi confidentiale si vor ramane private atata timp cat contul creat va exista pe site. Datele furnizate vor putea fi folosite de catre Genesis Fashion SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, communicate, promotii, oferte speciale, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.
Genesis Fashion SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Utilizatorii au dreptul de a cere in mod gratuit urmatoarele:
•confirmarea prelucrarii sau nu a datelelor personale;
•rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
•incetarea prelucrarii datelor personale;
•incetarea expedierii de mesaje promotionale.
Genesis Fashion SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele dumneavoastra personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistem sunt transmise pe cale electronica, nu putem fi facuti raspunzatori in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor,Incaltaminterico.ro  va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!