031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

Eranthe Fashion S.R.L.


Date companie

Denumire: Eranthe Fashion S.R.L.
Adresa sediului social: Str. Horia Macelariu nr. 20-22, ap. 16, Sector 1, Bucuresti
Cod unic de inregistrare: RO30251217
Nr. Reg. Comertului: J40/6082/2012
IBAN: RO08RZBR0000060014662187
Banca: Raiffeisen Bank

Date contact

Numere de telefon: 0722.269.111
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str. Horia Macelariu nr. 20-22, bl.20/8, sc A, ap 16, interfon 16C, Sector 1, Bucuresti
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Eranthe este un brand 100% romanesc, prezent pe piata de fashion din Romania din 2012. Piesele Eranthe sunt feminine, romntice, cu influente boho chis, realizate din materiale de foarte buna calitate. Un plus de originalitate si creativitate este adus de pictura manuala, realizata pe anumite piese, cu culori speciale pentru tesaturi.
Vezi toate produsele brandului Eranthe aici.

Livrarea produselor
Livrarea se face prin Fan Courier, in 10 zile lucratoare de la plasarea comenzii.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul in momentul plasarii comenzii.

Conditii de garantie
Produsele oferite sunt noi si originale. Eranthe Fashion S.R.L. raspunde pentru defectele fizice ale produselor si pentru lipsa lor de conformitate confrom legislatiei in vigoare. De asemenea, Eranthe Fashion S.R.L. respecta garantia legala pentru conformitatea produselor.
Toate produsele comercializate de Eranthe Fashion S.R.L beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului.
La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care nu se face dovada acestor documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea. 
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Str. Horia Macelariu nr. 20-22, bl.20/8, sc. A, ap. 16, interfon 16C, Sector 1, Bucuresti.

Daca produsul comandat nu este ceea ce v-ati dorit, il puteti returna pentru a fi schimbat sau pentru rambursarea valorii produsului (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data achizitiei, fara invocarea unui motiv si fara penalitati. Cheltuielile pentru returul produselor si rambursarea banilor precum si retrimiterea altor produse vor fi suportate de catre client. Rambursarea contravalorii  produsului returnat se va face in cel mult 14 de zile de la retur prin transfer bancar in contul IBAN specificat in formularul de retur.
Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, fara urme ale utilizarii, sa contina toate etichetele, sa nu fie spalate si sa nu fie deteriorate in nici un fel.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru repararea sa (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand.

Politica de confidentialitate
Urmatoarele reguli stabilesc politica de confidentialitate promovata de Eranthe Fashion S.R.L. Aceasta politica explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.
Colectarea datelor personale se va face numai în scopurile specificate, explicite și legitime. Datele nu vor fi procesate către terți într-o manieră incompatibilă cu acele scopuri;
Datele personale vor fi exacte, iar acolo unde este necesar, actualizate;
Procesarea datelor personale se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta;
Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;
Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terțe decat in cazul in care acest lucru este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor;
Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor, cat si de la dreptul de portabilitate al datelor.
In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0722.269.111.

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!