LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

Decorino


Date companie

Denumire: Decorino
Adresa sediului social: Str Henri Barbusse 59-61,Cluj-Napoca
Cod unic de inregistrare: RO18438055
Nr. Reg. Comertului: J12/714/2006
IBAN: RO29BTRLRONCRT0099143902
Banca: BANCA TRANSILVANIA

Date contact

Numere de telefon: 0364.630.056
Adresa de email: [email protected]; [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str Oasului nr. 365, Cluj Napoca, Cluj
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului

Decorino a aparut din pasiunea pentru pentru frumosul de acasa. La inceput a fost covorul! In calatoriile prin tari din Europa si Asia, ne-au atras mereu magazinele cu covoare. Petreceam minute intregi pentru a admira designul, materialele si imbinarea armonioasa de culori. Am inceput sa vizitam producatori si sa asistam la procesul asiduu de realizare a unui covor.Incursiunea noastra in minunata lume a decoratiunilor interioare nu s-a oprit la covoare. Orice casa are nevoie si de un covoras de intrare, sau de o mocheta; daca ai o curte mica sau un balcon permisiv te scoate usor din incurcatura un gazon artificial

Vezi toate produsele Decorino aici

Livrarea produselor
Livrarea se realizeaza prin intermediul serviciului de curierat rapid al celor de la Dragon Star si DPD.
Comenzile se livreaza in termen de 5 zile lucratorare. La anumite modele, termenul de livrare se poate extinde pana la 13 zile lucratoare.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul, in momentul plasarii comenzii.

Conditii de garantie
Produsele cumparate prin intermediul DECORINO beneficiaza de garantie, conform prevederilor legale in vigoare (OG 21/1992, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si Legea 449/2003, cu modificarile si completarile ulterioare) si politicilor comerciale ale producatorilor. Termenul de garantie decurge din momentul facturarii produsului.
Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei. Nu putem elibera duplicate pentru certificatul de garantie.
Garantia este valabila doar pe teritoriul Romaniei, cu exceptia situatiilor cand se precizeaza altfel in certificatul de garantie comerciala.
Garantiile aplicabile sunt cele prevazute de legile aplicabile si detaliate in certificatul de garantie emis de catre Producator/Importator .
Repararea, inlocuirea sau returnarea se face pentru defecte gasite la/pe materialul din care este confecţionat produsul sau orice defect de executie, in momentul in care se desface pachetul si daca produsul se afla în perioada de garantie.
Garantia se ofera pentru un produs destinat a fi folosit in mod obisnuit, in conditii normale. Conditii in care garantia devine inaplicabila sau nula:
• Uzura normala a produsului tinand cont de durata de viata
• Incendierea, deteriorarea, furtul, decolorarea produsului sau a unor parti componente in urma expunerii la soare sau la o alta sursa puternica de caldura sau a contactului cu apa, vopsirea produsului de catre client, deteriorari ale produsului in urma unor calamitati, ruperea sau zgarierea produsului ca urmare a lovirii sale, defecte produse de depozitarea in conditii de umiditate, curatarea cu substante neadecvate, depozitarea si utilizarea produsului in conditii improprii, altele decat cele pentru care acesta a fost testat si proiectat, defecte care apar ca urmare a erorilor de montaj.
• Folosirea produsului in regim industrial, in locuri publice sau in scopuri profesionale fara acordul Decorino.
• Pentru produse revandute de catre Cumparator
• Intervenţia, repararea sau modificarea facuta de persoane neautorizate (debitare partiala, gaurire; vopsire; lipirea altor repere).
Garantia este valabila incepand de la data cumpararii produsului. Garantia comerciala se aplica in conformitate cu legislatia in vigoare. Pentru a beneficia de garantie, trebuie sa se trimita la adresa comunicata pe email de catre angajatii decorino.ro bonul de casa sau factura fiscala a produsului cumpărat impreuna cu certificatul de garantie precum si produsele cu defect pentru a fi analizate. Pentru a beneficia de garantie, trebuie sa contactezi pe email decorino.ro cu detalierea problemelor identificate si transmiterea unor poze cu defectul observat. Daca observi vreun defect dupa ce ai cumparat produsul, trebuie sa faci o solicitare de inlocuire/ remediere a acestuia sau de retragere din contract. In cazul în care un produs a fost schimbat din motive de garantie isi pastreaza termenii si garantia de la data inlocuirii acestuia. Clientului nu i se mai poate inlocui produsul daca acesta sau parti componente din acel produs nu se mai a afla in gama de vanzare Decorino. In acest caz oferim spre alegerea clientului produse similare din gama noastra sau restituirea contravalorii produselor defecte in garantie.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1.Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2.Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3.In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4.Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Str Oasului nr. 365, Cluj Napoca, Cluj.

Daca un produs nu se potriveste sau nu e asa cum iti doresti, returneaza-l in 14 zile calendaristice de la livrare in starea in care a fost livrat si cu ambalajul intact. Renuntarea la cumparare va implica returnarea produsului in termenul specificat cu toate accesoriile si/sau consumabilele aferente, cheltuielile de returnare find suportate de catre cumparator. Toate componentele produsului NU trebuie sa prezinte urme de deteriorare, de uzura sau de consum si vor fi verificate in service pentru a determina integritatea acestora. In caz contrar, Vanzatorul isi rezerva dreptul de refuza returul sau de a percepe o taxa pentru aducerea produselor la stare de vandabilitate.Daca produsul comandat se dovedeşte a nu fi conform cu specificatiile din oferta DECORINO, Cumparatorul poate solicita returnarea acestuia in vederea inlocuirii lui sau a rambursarii integrale a contravalorii. In cazul livrarii unui alt produs sau in alta cantitate, trebuie sa semnalati incidentul Vanzatorului in maxim 14 zile pentru a rezolva incidentul. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrala a contravalorii. De asemenea, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite şi insotite de toate accesoriile şi documentele primite la livrarea produselor.

Politica de confidentialitate
Modul in care sunt colectate, procesate si partajate informatiile cu caracter personal depinde de scopurile si temeiurile legale in baza carora se face colectarea si prelucrarea lor, precum si de consimtamantul specific acordat in acest sens de catre dumneavoastra. Prin intermediul acestei Politici de Confidentialitate vrem sa ne asiguram ca aveti acces la o informare adecvata cu privire la colectarea si procesarea datelor dvs. cu caracter personal, inclusiv a acelor informatii asupra carora avem obligatia sa va informam, asa cum prevad reglementarile in vigoare cu privire la protectia datelor cu caracter personal, incluzand EU Regulation No. 2016/679 The General Data Protection Regulation (“GDPR”). Trio Carpet SRL este responsabila in fata autoritatilor competente si in raport cu persoanele vizate in toate spetele care decurg din prelucrarea de catre operator a datelor cu caracter personal.Pentru a va pune la dispozitie serviciile noastre, pentru a va furniza serviciile solicitate si suportul aferent si, in general, pentru a ne putea desfasura afacerea, noi va trebui sa divulgam si sa transferam datele dvs. cu caracter personal catre alti Afiliati Trio Carpet precum si catre alti furnizori de servicii executate de terti, printre care: furnizori de servicii IT, agentii de marketing, furnizori de servicii logistice, furnizori de servicii pentru procesarea platilor, etc..Va asiguram ca noi nu vom vinde sau inchiria datele dvs. cu caracter personal catre parti terte, astfel incat acestea sa poata folosi datele dvs. cu caracter personal in propriile campanii de marketing direct numai in cazul in care avem consimtamantul dvs. pentru acest lucru.Datele dvs. cu caracter personal vor fi pastrate de catre noi si stocate intr-un format care permite identificarea dvs. numai atat cat este necesar conform scopurilor pentru care au fost colectate si prelucrate aceste date. Aceasta implica faptul ca noi vom stoca si procesa datele atat timp cat va furnizam servicii si, de asemenea, implica faptul ca le vom stoca ulterior atat timp cat poate fi necesar pentru solutionarea oricaror potentiale dispute care pot aparea ulterior, sau atat timp cat permite legislatia in vigoare. La expirarea acestui interval noi fie vom sterge datele dvs. cu caracter personal, fie le vom anonimiza astfel incat sa nu mai poata fi folosite pentru identificarea dvs.. Aveti dreptul sa solicitati rectificarea datelor personale incorecte si, tinand cont de scopul in care ele sunt procesate, sa solicitati completarea datelor personale care lipsesc. Facem tot posibilul sa ne asiguram ca va protejam datele dvs. cu caracter personal, sa va informam despre modul in care procesam datele dvs. cu caracter personal si sa ne conformam cu reglementarile de protectie a datelor in vigoare