LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

Baby Verified S.R.L.


Date companie

Denumire: Baby Verified S.R.L.
Adresa sediului social: Str. Visan nr. 112A, Iasi, Iasi
Cod unic de inregistrare: 39348826
Nr. Reg. Comertului: J22/1247/2018
IBAN: RO84BTRLRONCRT0451120701
Banca: Transilvania

Date contact

Numere de telefon: 0749.309.624
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Petre Vancea 17, Iasi, Iasi
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului

Bijuteriile SaraTremo au suflet. Ca si tine, ele sunt pline de viața, de energie, de stil, rafinament si delicatete. Simte-te gata sa cuceresti lumea cu SaraTremo! Fii intotdeauna in trend cu bijuteriile noastre! Le aducem pentru tine din marile capitale ale modei occidentale: Paris, Milano, Venetia, New York! Le selectam cu atentie si rabdare, asa incat vei avea de la SaraTremo intotdeauna cea mai buna calitate! Viata e o aventura. Traieste-o frumos!

Vezi toate produsele brandului SaraTremo aici

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firmele de curierat Fan Courier si GLS
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Timp de livrare este de 3 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Produsele Baby Verified S.R.L. sunt achizitionate din Uniunea Europeana si respecta toate standardele in domeniu. Bijuteriile din metale nepretioase au o durata medie de viata de un an, dar aceasta poate fi prelungita daca sunt depozitate si curatate in mod corect. Bijuteriile placate cu aur de 18 K se livreaza cu certificat de autenticitate si conformitate de la importator. Garantia acestora este de 12 luni pentru defectele de fabricatie. Sunt excluse de la garantie defectele cauzate de proasta manipulare si utilizare. Bijuteriile din sticla de Murano se livreaza cu certificat de autenticitate de la producatorul din Venetia, Italia. Garantia acestora este de 12 luni pentru defectele de fabricatie. Sunt excluse de la garantie defectele cauzate de proasta manipulare si utilizare.

Politica de retur
Conditiile in care le puteti returna sunt:
Renuntarea produselor cumparate fara invocarea vreunui motiv, conform legii comertului la distanta (Ordonanta Guvernului nr. 34/2014)
Indiferent de motiv, Clientul poate returna produsele comandate, in decurs de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului, iar produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: nepurtat, fara pete sau rupturi.

Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea. 
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde este cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa  Str. Petre Vancea nr. 17, Iasi

In cazul in care Baby Verified S.R.L. constata ca au fost respectati termenii si conditiile prezente, atunci Baby Verified S.R.L. va restitui Consumatorului contravaloarea integrala a produsului returnat, precum si contravaloarea costului de transport (exclusiv) suportat de catre Consumator pentru expedierea produsului.
Pentru a putea restitui Consumatorului contravaloarea costului de transport, acesta trebuie sa pastreze si sa trimita prin email catre Baby Verified S.R.L., in termen maxim de 48h de la data primirii constatarii Baby Verified S.R.L., o copie a chitantei aferenta costului de expediere a produsului.
Contravaloarea de returnat Consumatorului va fi transferata direct in contul bancar comunicat de catre Consumator prin intermediul website-ului.
In cazul in care Baby Verified S.R.L. constata ca nu au fost respectati in integralitate termenii si conditiile prezente, si ca exista urme de deteriorare, de purtare sau de uzura a produselor sau lipsesc accesoriile si etichetele originale, atunci Baby Verified S.R.L. va instiinta Consumatorul despre acest fapt, solicitandu-i sa se conformeze termenilor si conditiilor prezente in interval de 24h de la data primirii instiintarii, situatie in care termenul pentru respectarea obligatiilor legale ale Baby Verified S.R.L. se va decala corespunzator.
In cazul in care Consumatorul nu se conformeaza termenilor si conditiilor prezente in intervalul de 24 de ore de la data primirii instiintarii, Baby Verified S.R.L. va returna produsul Consumatorului cu plata ramburs a costului de transport, fara a i se inapoia banii pentru produsele comandate.
Consumatorul se obliga sa achite lui Baby Verified S.R.L. costurile solicitate de acesta pentru serviciile prestate, necesare pentru stabilirea acordarii sau nu a dreptului de retragere ca urmare a procesarii Declaratiei de retragere.
In cazul in care Consumatorul nu achita Baby Verified S.R.L. aceste costuri in termen de 5 zile lucratoare de la data comunicarii lor, , incepand cu a 6-a zi lucratoare Baby Verified S.R.L. va calcula si costul serviciului de depozitare a produsului returnat, in valoare de 1 leu pentru fiecare zi de depozitare.
Consumatorul este avizat ca in lipsa conformarii la termenii si conditiile prezente si in lipsa achitarii costurilor solicitate de catre Baby Verified S.R.L. pentru serviciile prestate, produsul va fi retinut drept garantie de catre Baby Verified S.R.L. si va putea trece in proprietatea acestuia fara alte formalitati din momentul in care aceste costuri depasesc suma de restituit Consumatorului.

Politica de confidentialitate
Politica de confidentialitate promovata de BABY VERIFIED explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online. Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul). BABY VERIFIED nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii.
Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi. In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0749309624. Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.
Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect de confidentialitate. In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0749309624

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!