031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

EMIL LINE


Date companie

Denumire: EMIL LINE
Adresa sediului social: Str.RAMNICU VALCEA NR.26
Cod unic de inregistrare: RO17175716
Nr. Reg. Comertului: J40/1639/2005
IBAN: RO49RZBR0000060013182684
Banca: Raiffeisen Bank

Date contact

Numere de telefon: 0758234425
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Sos. Salaj , Nr. 275A, Sector 5, Bucuresti
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Per Donna este un producator roman de haine de dama. Realizeaza articole vestimentare in tendinte, in linii feminine, atat pe masuri mici, cat si pe masuri mari. Per Donna se distinge prin diversitatea modelelor, a culorilor si a masurilor. Sunt specializati pe rochii, iar acest lucru se reflecta in croiul impecabil al modelelor. Incurajeaza conceptul #FabricatInRo!

Vezi toate produsele Per Donna aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor se face cu firma de curierat Fan Courier.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit.
Timpul de livrare este de 3 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs, sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Produsele oferite sunt noi si originale. EMIL LINE S.R.L raspunde pentru defectele fizice ale produselor si pentru lipsa lor de conformitate confrom legislatiei in vigoare. De asemenea, EMIL LINE S.R.L respecta garantia legala pentru conformitatea produselor. Toate produsele comercializate de EMIL LINE S.R.L beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente si copie de pe factura fiscala. In cazul in care nu se face dovada acestor documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Politica de retur

Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Soseaua Salaj,nr 275 A, Sector 5, Bucuresti.

Daca nu esti multumit de produsele noastre le poti returna in termen de maxim 14 zile calendaristice. Pentru returnare va rugam sa ne contactati telefonic la 0758234425 sau prin email la [email protected].
Taxa de curier va fi suportata de catre dumneavoastra si puteti alege orice metoda de livrare doriti.
Este necesar sa mentionati daca doriti inlocuirea cu un alt produs sau returnarea banilor.
In cazul in care optati pentru returnarea banilor, acestia vor fi inapoiati prin transfer bancar in maxim 14 zile de la primirea coletului. Suma consta doar in valoarea produsului, nu si a taxei de transport. In cazul in care alegeti inlocuirea produselor, cheltuielile de re-expediere vor fi suportate de dumneavoastra.
Taxa de transport nu se returneaza.
Clientul poate returna produsele doar daca acestea nu prezinta semne ca ar fi fost purtate si daca eticheta este intacta.

Politica de confidentialitate
EMIL LINE S.R.L respecta dreptul asupra datelor dumneavoastra cu caracter personal. Din acest motiv, dorim sa stiti exact ce informații culegem, cum și de ce le folosim, cui le putem dezvalui, ce masuri de securitate avem pentru a le proteja, ce drepturi aveti și cum vi le puteți exercita.
Ce informații vom colecta de la dumneavoastra.
•Nume si prenume;
•Adresa de facturare si/sau adresa de livrare;
•Numar de telefon;
•Datele societatii pe care o reprezentati (si in numele careia actionati), (CIF, Numele societatii)
De ce le colectam?
Avem nevoie de aceste informații:
•Pentru procesarea si livrarea comenzilor și pentru a va informa despre starea acestora;
•Pentru emiterea facturilor aferente comenzilor dumneavoastra si procesarea platilor;
Cui le putem dezvalui?
•Angajatilor, consultantilor nostri si persoanelor autorizate care au nevoie sa le cunoasca;
•Companiilor din grupul din care fac parte Per Donna, actionarii sau asociatii sai;
•Tertilor-parteneri care ne furnizeaza servicii (precum furnizori de platforme e-commerce, curieri care livrează produsele, cei care găzduiesc website-ul, cei care ne ajută la monitorizarea si optimizarea website-ului, cei care asigura serviciul de suport clienti, alte companii care ne ajuta sa transmitem comunicari si oferte promotionale, parteneri care difuzeaza reclame personalizate si publicitate targetata comportamental, alte firme autorizate de EMIL LINE S.R.L. Detaliile de plată online (precum numerele cardurilor de credit sau debit) sunt furnizate direct catre partenerul nostru bancar - mobilPay. EMIL LINE S.R.L nu are acces si nu stocheaza aceste informatii - toate acestea ajungand sa fie prelucrate de mobilPay. Noi nu pastram datele dvs. privind platile pe care le faceti online cu cardul de credit sau debit. Acestea sunt stocate si folosite de mobilPay (firma partenera pentru procesarea securizata a platilor). Pe baza intelegerii noastre contractuale cu mobilPay, am primit toate asigurarile necesare privind siguranța și protecția acestor date. EMIL LINE S.R.L nu va fi responsabilă fata de dvs. daca mobilPay nu respecta - din orice motiv - respectivele condiții contractuale. Va invitam sa cititi politica mobilPay privind datele personale pe care le colecteaza si cum le poate folosi.
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!